Att finna små skatter på loppis och auktioner är bland det roligaste jag vet. Det ska vara ett ordentligt fynd för att det ska pirra så där gott i magen. Idag har vi fyndat lite julklappar så de kan jag inte visa här men ni kan få ta del av lördagens fina tavla jag kom över hos Röda Korset. En akvarell med blå penséer. Så fin!

Har ju lovat att visa min vigselring nu sedan jag lagat den också. Diamanten ramlade tyvärr ur sin fattning och eftersom den var så välanvänd så fick jag inte ut en ny på försäkringen. Sjukt ledsamt faktiskt tyckte jag och drog mig nästam ett år innan jag tog mig råd och betalade en ny sten.

Jag passade på att runda till både förlovsningsringen och vigselringen och blev mycket nöjd med resultatet. Den andra ringen med små diamanter och pärla i mitten fann jag på auktion – jag skickade länken till min man och höll tummarna.

I helgen plockade han upp den ur fickan och gav mig den innan vi skulle iväg på en middag. Han hade tur, tror nästan han var den enda som budade på den och då kan man ju göra ett ordentligt kap.

Trumpen Boris idag.

Jag har börjat kolla på en bra film som jag ska kika vidare på nu när barnen somnat så jag tar och rundar av dagens blogginlägg till förmån för den. Vill bara passa på att tipsa om att vi har julmysigt hos FGL Store på onsdag 16-20, det blir julig äppeldryck, nybakat, pyssel och så säljs det minigranar utanför dörren.
Det bästa av allt är att 20% av intäkterna denna afton går till årets Musikhjälpen.
Clart kommer också ha öppet och mängder av andra verksamheter på Brukstorget likaså. Välkomna!

Denna vecka ska jag skriva om vad jag jobbat med under åren, om flykt och om “Viktigt, bråttom- principen”. Så kika in under här under veckan. kram till er.

Kommentarer till “Nytt av gammalt

 1. Hej Kristin

  Läser regelbundet din blogg och blir alltid så inspirerad av dig💫

  Gillar ditt sätt att se på saker och ting och hur du uttrycker dig i olika teman.

  Blir lite nyfiken vilken auktion du använder för smycket. Smart idé och lite av ”återbruk”

  Vänligen
  Gunilla Hammarström

  1. Så kul att du gillar! Jag tror att jag fann denna på Bukowskis. 🙂 Kika där efter smycken. ha det fint

Kommentarer stängda