De senaste dagarnas stora inspirationsboost jag fått via @shopdoens & @katherine_doens storys på Instagram lämnar mig med mängder av skärmdumpar i min telefon. Magi.

Under deras förra kampanjfotografering höll de till i ett gammalt slott i Frankrike och jag återkom typ tusen gånger till både bilderna från behind the scenes och till frontbilderna för att studera både vinklar, miljöer, uttryck och hur ljuset faller.
Nu är de i Mexico och det pirrar tusan i hela kroppen när jag följer deras arbete från min lilla skärm.

För mycket inspiration för att inte dela med er. Inte sant?

Miljöerna här är så vackra och ljuset faller drömskt genom palmerna. Vilken fantastisk location de funnit! Längtar efter att få se mer från detta fotoarbete.

Taket och väggarna. Har verkligen börjat gilla gult det senaste året. Nu ännu mer.

Det här påminner mig om vårt gamla badrum på Handelsgatan. Klänningen lägger jag gärna beslag på under våren… Småprint är bra vackert alltså.

Barnen är med.

En rosett i håret snart kanske.

Ok, Får världens sug efter att jobba mer med fotografering nu. Vilken dröm. Någon gång i framtiden så tänker jag faktiskt att jag gör det – människor kommer alltid behöva en fotografs tjänster och någon dag kanske det inte finns så mycket mer av mig att ge till det här “influenserlivet” …
Branschen och yrkeslivet är föränderligt minsann.

Att åka iväg så här med ett helt team verkar också vara grymt.
Ibland är det väldigt begränsande att göra alla delar helt själva – det blir lite övermäktigt. Samtidigt som det ger stora friheter och är vädigt ekonomiskt såklart. Det finns fördelar och nackdelar med allt.

Den här storyn påminner mig om att plocka fram min polaroidkamera och föreviga familjen under december.

Så fint alltsammans!!!

Kommentarer till “Inspirationsboost från Mexico

 1. Åh vilket peppigt inlägg! Fick sån längtan efter ljumma sommarvindar, blommigt tyg runt kroppen och saft i glasen.
  Ha en fin dag!

 2. Oj! Haha, var det inte precis ett sådant här inlägg Johanna och sen Elsa gjorde vid deras förra fotografering? 😂🙈 Det snurrar minsann runt alltihop här i denna influenser värd.

  1. Haha, ja, det var det nog. Jag tror det är många som inspireras av dem. Har du sett nog av dem menar du?

  2. En liten reflektion – vad vill du får mig att känna med denna kommentar? Som en fånig härmapa?

   Skyldig! Ha en fin kväll. Kram Kristin

Kommentarer stängda