sunday_Kristin_lagerqvist-5272

Jag fick en kommentar igår som gav mig en tung klump i magen. Tänkte att jag svarar här i ett inlägg för att jag tycker det är en viktig fråga att belysa. Hur man väljer att konsumera digitala medier och vad det gör med en som individ. Får det Dig att må bättre eller sämre? Eller är det dagsformen som avgör kanske? Lämna gärna dina tankar om detta i kommentarsfältet för jag tycker det är jätteintressant.

sunday_Kristin_lagerqvist-5274

“Ditt liv är så perfekt jag önskar mitt var ens en uns av det…man undrar verkligen varför man finns när man själv inte får ha det så gott. /Anna”

Kära Anna. Mitt liv är verkligen inte perfekt och jag blir ledsen när du skriver som du gör. Faran ligger i jämförelsen här i den digitala världen, det du ser på Instagram, fb och på bloggar är bara brottstycken ur människors liv och det finns inga perfekta sådana. 
Mitt mål med bloggen är till stor del att inspirera till en vackrare vardag så därför får du inte ta del av mina rädslor och mina problem. Det blir för intimt,  jag vill vara personlig men inte privat här i den digitala världen. 
Alla får skapa sitt egna “perfekta” liv efter de förutsättningar man har och jag som levt både här och där vet att det det nästan alltid är en fråga om inställning och inte en fråga om vad man har för materiella ting runt sig.  
Hoppas du fortsätter läsa här men har i åtanke att jag jag går igenom svårigheter precis som alla andra. kram till dig
Perfekt är tråkigt. tycker jag. punkt.

Jag skrev ett inlägg om detta i oktober. Ärligt – Livet pågår här.
Tyvärr försvann alla bra och viktiga kommentarer i min flytt hit till Elle men det tåls verkligen att reflekteras över igen