Barcelona 81_kristin_Lagerqvist-8

Jag har fortfarande en del bilder kvar från förra veckan i Barcelona och tänkte bjuda på lite fler inlägg därifrån. Daniella Witte och jag hade hyrt en fantastisk lägenhet av Daniellas vän Åsa i kvarteret Gracia. Ett mysigt område med gångavstånd till fina gränder och mysiga restauranger.

Barcelona 81_kristin_Lagerqvist-2

Här är utsikten från balkongen där vi satt och smuttade på kallt vitt några eftermiddagar efter vi slagit ner locket på våra datorer och dagens arbete.

Barcelona 81_kristin_Lagerqvist-3

Tyckte så mycket om den enkla inredningen där de vackra kakelplattorna på golvet fick ta plats i alla rum. I lägenheten fanns också små vackra stilleben att vila blicken på. Så som små akvareller och fina glasflaskor.

Barcelona 81_kristin_Lagerqvist-6

Gardinerna ut mot balkongen var skira och matchade lägenheten perfekt. Både kök, sovrum och badrum var lika smakfullt inrett och jag drömmer fortfarande om handfatet i marmor i badrummet och de svarta kaklet på toaletten. Så snyggt! Sorry för att jag inte knäppte fler foton.

Barcelona 8_kristin_Lagerqvist-7

Smart och snyggt att hänga taklampan i hörnet så lågt. Väldigt effektfullt tycker jag.

Barcelona 81_kristin_Lagerqvist

Vi var så glada över att vi hade möjligheten att bo så bra. Det blir ju lite som hemma när man går i skolan och behöver någonstans att landa efter alla intryck under dagen. Att fixa egen frukost och mellanmål eller bara ta med sig take away någon kväll är mysigt. Nästan varje morgon tog vi en power walk medan solen gick upp och köpte med oss croissanter på vägen.

Rekommenderar verkligen att kika på Airbnb eller kolla i vänskapskretsen efter boende när man reser till en storstad. Så mysigt med eget ställe.

Barcelona 81_kristin_Lagerqvist-9

Vi var ju inne andra vackra miljöer också. Som i denna syfabrik.

Barcelona 81_kristin_Lagerqvist-10

Och på bra restauranger såklart. Jag ska tipsa om mina bästa senare så håll utkik  här under dagen…