om dagen

cookies_krickelin-3180

 

Vi ägnar lördagen åt bak och snölek. Sedan driver vi mest runt och gör ingenting. Äter kakor och godis med smak av ingefära. Jag har dragit på mig en förkylning och känner mig lite lätt ynklig.. dricker mängder av varmt citronvatten men tänker att jag nog borde spetsa med whiskey så jag ger denna lilla sjukan en match..

cookies_krickelin-3184 cookies_krickelin-3183

Och mer småkakor. Jag är så himla dålig på att leka men bjuder gärna in till att göra sådana här saker tillsammans istället. Eller spela ett parti Uno, ta ett bad tillsammans och berätta historier eller något..

cookies_krickelin-3198

Kärlek. Så himla fint. Min man hade en kund som kom in med denna vackra bok från fotografen Dan Holmqvist för mig att bläddra i. Så snällt.

cookies_krickelin-3201Lördagsrisiga jag. Varken mer eller mindre. Men nu ska jag dra på mig höga jeans och skor med klack. Det vankas konsert med Markandeya på Asia Spa. Miranda Rebecca och hennes Jake möter upp mig för en fin kväll tillsammans.