jaipur 5_Kristin_Lagerqvist-10

Innan jag åkte till Indien tänkte jag först förbereda en del inlägg med inredningstema. För de som klickar in och vill ha inspiration av det slaget. Men jag beslutade mig för att skippa det och skriva om mitt äventyr här i Indien varje dag istället. Stilleben, tavelväggar och tapeter får ni läsare fullt av i ert feed ändå. Inte sant?

jaipur 5_Kristin_Lagerqvist-9

Så det blir lite mycket Miranda just nu. Och så blir det lite mycket For Good Luck.

jaipur 5_Kristin_Lagerqvist-8

Men det är ju en väldigt stor del av mitt liv just nu. Vi drömmer bokstavligen om olika material, mönster och siffror just dessa nätter.

jaipur 5_Kristin_Lagerqvist-7

Idag har vi suttit och vägt silver och klämt på kristaller i en gränd. Det blev så sent så vi fick boka av vår inplanerade middag på palatset och dra oss tillbaka till hotellet för varsin öl och en mjuk kudde istället.

jaipur 5_Kristin_Lagerqvist-5

Jag har kärat ner mig i ett par blå örhängen som matchar min outfit och spanat upp i träden efter flygande färgglada drakar som fastnat och en och annan påfågel.

jaipur 5_Kristin_Lagerqvist-6

Gårdagens blommor doftar lika ljuvligt idag.

jaipur 5_Kristin_Lagerqvist-3

Och barnen i gränden där vi jobbar är lika nyfikna som vanligt. De kallar oss “english” och flyger med sina drakar från hustaken utan vind jag märker av.

jaipur 5_Kristin_Lagerqvist-2

Nu ska jag krypa till sängs och hoppas att sången utanför tystnar.