Hej där på lördagskvällen.
Jag har jobbat  i butiken under dagen och mötte därefter upp min man på gymmet för att få lite energi.  Denna vecka har jag varit smärtsamt trött. Har somnat bredvid lillebror varje kväll och säkert sovit minst nio timmar per natt. Helt otroligt. Jag brukar bara sova sex sju timmar per natt annars….
Bloggen har blivit lidandes – brukar sätta mig när barnen har somnat annars. Så kan det gå.

Här kommet lite vardagsglimtar som fastnat bakom min kameralins.
Jag klippte av två äppelkvistar och satte i urnan. Kan det ta någon vecka till de blommar tro?

Vyn in från matrum till kök. Håller på med en tavelvägg. Går faktikt inte så bra… Skyller på mitt trötta jag och låter det vila ett tag.

Har haft på mig detta halsband och örhängen hela veckan. Älskar!
Båda från talangfulla I am Eleni. 

Min man fixade bananpannkakor till frukost.

Jag dukade. Har med mig från min mamma att inte ställa förpackningar på bordet utan duka med små skålar, kannor och fat. Så fint och känns vardagslyxigt för mig.

Men honungen från Tvååker är ju så fin så den förpackningen dukar jag fram med glädje. Visste du förresten att ett bisamhälle under sommaren innheåller ca 50 000 bin och kan ge upp till 50kg honung per säsong. Bina samlar sin nektar inom en radie på 3km.

Diskbänksrealism. Vem tar den?
Vi delar 50/50…

Kommentarer till “Om dagen

  1. Kul att se från rum till rum. Man får mer hemkänsla. Blir bara så jäkla frustrerad att jag inte lyckas hänga tavlor lika enkelt som dig. Har gått så långt att jag inte vågar hänga upp något längre. Det skulle väl vara jättebra om du kunde lära ut lite kring det och visa inspirationsbilder.

  2. Åh, Kristin så fint du dukar. Tavelväggen blir klar i sinom tid. Ingen panik med det. Och tack för information om bin. Härligt att du kan sova bra. En gåva. Mysigt och vackert med frukostdukning hos dig. En klok mamma du har.
    Allt gott!
    Önskar
    Tiina

Kommentarer stängda