Vill börja med att skriva att det förekommer reklam i detta inlägg eftersom jag skriver om en marknad jag är med och anordnar samt att jag fotat finheter till min egna lilla butik idag. Vill ju inte föra Er bakom ljuset med dold marknadsföring liksom men vill gärna ta er läsare med mig genom min dag eftersom den var himla fin på alla sätt och vis.
Ska nog börja märka mina inlägg då jag skriver om mina egna företag så det inte blir några oklarheter i detta ämne hädanefter.

Ok. Mir var söt med vårblomster och prickigt i alla fall. På onsdagar och lördagar kan man köpa fina på torget i Varberg.

Vi jobbade på kalasfort eftersom vi var superhungriga. Vi har ett halsband med “tro, hopp & kärlek” precis som Mir har tatueringar. Alltså ett kors, ett ankare och ett hjärta i en kedja. Så himla fint!
Mir fotade och la ut på sin Instagram.

Sedan drog vi till RIMAS. Bästa stället för falafel.

Vi satt och väntade i vårsolen och kom överens om att vi måste hitta någonstans i lä då vi skulle äta.

Mitt växthus var perfekt. Vi gjorde som vi alltid gör när vi är hungriga. Beställer lite av allt…

Efter detta fick vi bråttom och begav oss till Brukstorget för att vara med i en intervju och för att kika in i lokalerna där Kustfolk äger rum nästa helg.

Ja! Du har väl inte missat att #kustfolk2017 äger rum den 25-26 mars i Varberg? På Brukstorget, Birger Svenssons väg kl 11-16. De har bröllopsmässa i samma område den helgen så det blir fullt med inspiration både högt och lågt.
Det är Jennie, Lisa, Miranda och jag som står med taktpinnen i handen och har dragit ihop ett superfint gäng.
Eller vad sägs om:

@lisaburenius
@kollijox
@for_goodluck
@sofiaatmokkasin
@jennyfromdosfamily
@strommafarmlodge
@senorhabanero
@atom_47
@patternplan
@soxs.se
@johnsplace1970
@tjardoftokarlek
@eklund_keramik

Inte så tokigt va!? Så himla kul vi kommer att ha. När man jobbar ensam så mycket som jag gör så är man verkligen ödmjukt tacksam för sådana här fina samarbeten och dagar.

Hoppas du kommer!