hanna_Kristin_lagerqvist-3257

Sötaste Hanna Wessman har jag haft lyckan att möta upp två gånger under loppet av bara några veckor. Hon är så himla fin och och har en sprudlande personlighet. Har du sett henne i programmet Äntligen Hemma så förstår du säkert vad jag menar.
Jag har följt Hanna i sociala medier ända sedan jag började blogga och hon är alltid lika inspirerande. Nyligen hade jag ju dessutom lyckan att bli hembjuden till hennes nyinredda lägenhet i Stockholm.
Jag frågade om hon ville ställa upp på min söndagsintervju och jajamen, hon var på. Håll tillgodo!

Hej Hanna! Vad äter du?
Hemlagat, gärna asiatiskt, men jag äter allt! Och älskar verkligen mat!¨

Men vad äter du inte då?
Ok, inte riktigt allt. Inälvsmat är inte min grej.

hanna_Kristin_lagerqvist-3273

Vad brinner du för?
Min familj och mitt jobb. I den ordningen.

Vart reser du och varför?
Vilket ställe som helst som har ett klimat varmare än här. Min kropp slappnar inte av på samma sätt i minusgrader som i vattenbrynet på Bali 😉

hanna_Kristin_lagerqvist-3284

Vad lyssnar du på?
ALLT! Jag älskar musik och dans och får enormt mycket energi av bra musik. Vilken typ av musik jag spelar beror på vart jag är och gör, allt från Beyonce till Ted Gärdestad, Adele och Ella Fitzgerald till Queen. Ja, ni fattar. Brett. Just nu lyssnar jag på Rianna, Mikky Ekko, Stay.

En viktig rutin för dig?
Viktigaste rutinen jag har är att alltid sova minst 8 timmar varje natt. Jag mår sjukt dåligt av för lite sömn.

Under 2015 designade du en kollektion krukor som blev enormt populära. Kan du berätta lite om ditt projekt som designer?
Att designa och formge har alltid varit en dröm. Också en väldigt naturlig del av en inredares arbete tycker jag. Att ge ett rum den perfekt platsbygda lösningen eller rita in ett bord som gör sig perfekt kan göra underverk för helheten. Krukorna var så otroligt roligt att göra och jag började direkt med att föreställa mig hur dom skulle fungera och användas. Jag ville göra en lättplacerad design som funkar året om och som även skulle vara fin som vas för stora buketter. Utefter det skissade jag upp det hela och valde 3 bra enkla färger. Klart!

hanna_Kristin_lagerqvist-3288

Tusen tack Hanna för att du är du och alltid sprider positiv energi och inspiration. Lycka till med allt!