43A4729

Under påskhelgen har jag hunnit få ihop en träff med min favoritfotograf Linda Alfvegren. Hon håller mest till i Stockholm eller reser runt på massa roliga fotojobb men då och då semestrar hon och hennes familj i Varberg. Lyllos mig!

IMG_8010

Alla dessa bilder har jag lånat från Lindas blogg och jag älskar den här sortens “behind the scenes” – foton och drömmer nu om att åka ut i vida världen och jobba med massa vackra modeller och duktiga stylister som modefotograf. Alltså hur flott!

43A7823

Bild från Nice. Måste åka dit.

IMG_4976

Älskar kompositionen här.

43A7838-1

Och så bästa Agnes. De här jeansen behöver jag förresten verkligen jättemycket.

43A6406

Det är Linda som står bakom magin i The Way We Play’s fina Small Talks med inspirerande mammor.
Och så har hon en webbshop också med fina prints. En superbegåvad Linda helt enkelt!