Nu är jag hemma i mitt egna kök igen. Tusan vad skönt!
Har lite jetlag och många lösa trådar att få ordning på. Men först välbehövlig tid med familj och stunder då spretiga tankar får försöka stilla sig.

Det är då jag flyttar runt saker, städar en låda eller pillar med blommor.

Min mamma är så gullig. Hon brukar alltid ställa hit en fin bukett blommor på bordet när jag har varit iväg. Jag styckade upp buketten i tre olika vaser så nu har jag fina blomster i fler rum.

Passar på att ta en läsarfråga.

“Älskar det mesta redan! Tycker om dina bilder! Mode är alltid kul! Och hur ni jobbar på FGL! Och din vardag, hur lever du en vanlig vecka?”

Tack för fina ord och peppande kommentar.
Ska absolut skriva mer om mode och om hur vi jobbar med FGL. Min vardag är väldigt brokig. Jag försöker alltid att anpassa dagarna efter barnens behov och lägger upp jobbet därefter.
På morgonen brukar min man gå upp först och ta med Boris ut en sväng medan vi andra tar på oss. Sedan äter vi frukost ihop och får iväg alla till skola och jobb. Då städar jag iordning, brygger sedan mitt morgonkaffe och öppnar jobbdatorn.

Måndagarna försöker jag ha fria från uppdrag och tar hand om leveranser av bilder, pappersarbete och lägger upp en veckoplan för bloggen. Jag fotar kommande samarbeten och styr upp annat. Vid tvåtiden kommer mellanbror hem och då fixar jag mellanmål och pratar lite med honom innan jag jobbar vidare för att sedan hämta min minsta på skolan vid fyratiden. Om jag har tur så hinner jag springa iväg på tabata under eftermiddagen när killarna leker med kompisar.

Resten av veckan varierar. Två dagar brukar jag ägna helt hos FGL Store med packning, fotografering och annat som hör företaget till. Någon dag i veckan brukar jag ha uppdrag eller några möten.
Jag går eller springer också med Boris ett par gånger per dag. Jag har börjat ta med honom i bilen och släppa honom i en bra hundgård ovanför stan. Antingen finner han en kompis eller så gör vi lite hundövningar ihop.
Under bra dagar så hinner jag med en halvtimmes träning medan barnen är i skolan. På onsdagar eller lördagar försöker jag ta mig till Kallbadhuset för bastu och kallt dopp.
Vi äter middag runt sex och därefter har vi läggningsrutiner, bad, läsning osv. Ligger alltid hos barnen tills de somnat och sätter mig sedan och jobbar en stund innan jag lägger mig vid halv elva. Då kikar vi på en serie innan vi somnar.

Under helgen brukar vi bege oss ut på någon utflykt  – exempelvis picknick i skogen eller en tur till en skatehall. Vi äter ofta middag och har mys med våra grannar eller så är vi själva. Är inne i en period då vi inte umgås så mycket med vänner då vi båda har mycket jobb och behöver lugn återhämtning om helgerna.

Under kommande vecka ska jag fixa utkast till tre samarbeten, sätta en presentation, ha ett viktigt möte och lansera en T-shirt kollektion.

Kommentarer till “Om hur en vanlig vecka ser ut

  1. Tycker det är underbart att läsa att familj och barn får ta så stor plats i ditt liv. Det är trots allt navet i ens liv men har förstått att karriär och självförverkligande sätter barn åt sidan. Du verkar dock ha en sund balans, heja dig för det! 🦋🦋🦋

  2. Gud vad underbart att få jobba bara åt sig själv, på ett vis! Inte vara anställd osv. Samtidigt krävs det ju ett himlans ansvar o antagligen nervositet över att alltid ha jobb…men det är nog inga problem! Synd att jag inte kan vara med i tanum på banken, jobbar i krokarna! 😊

  3. Ser verkligen framemot er t-shirt kollektion . Är väldigt nyfiken på den.
    ❤️

  4. Galet snygg tröja!!! Lade märke till den redan på Kalifornienbilderna 😉
    Och intressant att läsa om din vecka. Förstår att det är hårt jobb att vara sin egen och driva flera bolag. Jag testade egen firma för några år sedan, men mig passade inte den friheten. Jag ville ha min fasta arbetstider, och veta min lön, för att kunna slappna av och vara ledig där emellan. Ändå tycker jag att det låter så härligt att vara sin egen och styra sina arbetstider! Tur alla är olika 😂

Kommentarer stängda