Just nu sitter jag fast på flygplatsen i London. Tydligen snöstorm i England och det ställer ju till det såklart.
Tänker att jag jobbar ikapp med mailen och förbereder lite inlägg till bloggen så springer tiden iväg lite fortare.

Har dock en riktigt bra bok jag ska sätta tänderna i men har inte funnit ro än. Antar att jag är totalt speedad och samtidigt ganska utmattad efter ha jobbat nästan dygnet runt de två sista veckorna.
Längtar hem – då ska jag komma in i bra rutiner med träning, mat och massa mysig tid med barnen.
Har en plan med hur jag ska lägga upp skärmtid och jobb under våren. Bestämda timmar då skärmarna inte får vara framme och absolut inte läsa mail innan jag ska somna. Så.
Mer natur, bad, kramar och fokusera på att lyfta blicken. Det blir dubbelbottnat när man jobbar med det jag gör så det krävs verkligen att ha en bra struktur, planering och regler…

En dag tog vi oss till Le Labo på The Groove Los Angeles.

Vi båda har Santal som favorit och passade på att köpa med oss ett minne från vår vistelse.
Le Labo har förresten så bra provflaskor som man kan köpa för ett ok pris om man vill testa lite olika och kanske kunna ha med sig i väskan. Jag köpte några som jag ska ge bort i gåvor.

Fint!

Roligt att de skriver ens namn på etiketten som sedan sätts på parfymflaskan. Miranda Rebecca fick det såklart stå på denna.

Nu – när detta publiceras så är det lördag.
När jag sitter här på flygplatsen och skriver detta är det fredag kväll…  Så vi lämnade alltså Los Angeles och the Line torsdag vid 14-tiden…
Åt en lunch bredvid poolen och kramade Sofia adjö.

Det var en utmaning att få med sig allt i resväskorna. Vi hade lånat några skor till vår fotografering från Cecilia Blankens, hon är vän till Sofia och bor också här i Los Angeles. Gillar de här röda med papegojor på och de lila,  jag tror de kommer in på Blankens  i vår. De andra är från Scorett.

Jättefint rum. Och jättestökigt.

Nu längtar vi verkligen hem och håller tummarna för att vi kommer iväg här under kväll eller natt…

 

 

Kommentarer till “Le Labo på the Groove

  1. Härlig resa, men hoppas att ni kommit med ett flyg hem, nu! Och hjärta på alla fina röda skor ❤️ Min absoluta favoritfärg på både skor och jackor! (Men har inte rött på något annat, än just det).

Kommentarer stängda