Om igår. och idag…

gbg_kristin.lagerqvist-8620

Igår tog jag åter tåget till Göteborg för en dag med Johanna. Vi skulle besöka ett alldeles särskilt fint hem i Haga. Redan i porten in kände jag en skön känsla i magen.gbg_kristin.lagerqvist-8621

Två timmar tidigare hade Johanna landat på Landvetter efter några dagar i New York och jag hade haft en rätt galen morgon med diverse familjepyssel så vi kände oss rätt snurriga  båda två. Men vi landade bra vid ett vackert köksbord med kaffe, pistagebullar och en inspirerande mörk skönhet vid vår sida. Mer om detta fina hem kommer alldeles strax här på Love Life.

gbg_kristin.lagerqvist-8855

Sedan besökte vi denna butik på vägen till tåget. Någon som anar vilken butik det är?gbg_kristin.lagerqvist-8861

Väl hemma igen packade jag upp en levainlimpa, en liten nötkaka och en fantastisk mugg. Johanna fann den i New York och sa att det stod Kristin över hela den. Jag nickade och höll lyckligt med.gbg_kristin.lagerqvist-8866Idag ska jag susa ner mot havet för en hel dags fotografering av något väldigt roligt och Varbergsförankrat. Och det sägs att våren kommer på riktigt idag. Kanske ett dopp nu då…