Växthuspremiär

gardenshousekristin.lagerqvist-

God mat och trädgårdsliv med familjen. Så tänkte jag att jag skulle fylla påskhelgen.. Och ja, jag har faktiskt varit ute och städat växthuset och lagat en väldigt god matig sallad med inspiration från en restaurang längs strandkanten här i Varberg.

Det viktiga i den är att man har rikligt med bondbönor samt mycket rostade mandlar och hasselnötter. Ta sedan det du gillar. Du måste rosta kokosflingor och blanda runt i salladen också… salt och en god olja dessutom. gott!

gardenshousekristin.lagerqvist-8608

Växthuspremiär. Jag passade på att möblera om och nu känns det naturligtvis ruskigt kalt utan min “blomma för dagen” som brukar ta och klänga runt tak, borsdben  och allt annat som det går att klättra på. Tomaterna och basilikan saknas också förstås…gardenshousekristin.lagerqvist-8609 gardenshousekristin.lagerqvist-8610

Men visst fick jag till en liten fin fika efter väl utfört arbete också.gardenshousekristin.lagerqvist-8615Idag ska jag iväg och fota ett alldeles särskilt vackert hem. Ser fram emot att dela med mig av resultatet. Ett annat vansinnigt tjusigt “hemma hos oss”  som du inte får missa finner du här.