Det händer så mycket skoj hos oss under hösten. Specialgäster i butiken på lördagar har blivit en succé.
Eller vad säger du om höstens gäster – Lisa Love, Götefors, Emma von Brömssen, Hanna Wendelbo, Jenny Brandt & Frida Eklund? Håll utkik efter datum.

Vi planerar andra aktiviteter också. Dels kommer vi bli duktigare på att dela med oss av tips i våra digitala kanaler och vi kommer skapa middagar, workshops och andra events kring FGL.
Just nu ligger en middag med oss hos FGL Store uppe på sidan – boka in dig själv med en gång på en mysig stund tillsammans.
Ta med en kompis också vetja! Det blir en intim middag en torsdag – vi tänder ljus, lagar en mustig gryta och laddar med mysiga och viktiga samtalsämnet kring bordet.
Läs mer om middagen här.

Så här såg det förresten ut då Dagens Industri var hos oss och gjorde ett reportage.

Det blev ett helt uppslag om entrepenörsskap och om hur FGL utvecklats under åren.
Så glad för all fin respons kring den här artikeln, tusen tack!

För några veckor sedan var Just wanna have Fun hos oss och intervjuade mig. Det handlade också om företagande och de ställde massa frågor om vad man skulle tänka på om man ville satsa på eget osv. Hela artikeln finner du här.

Lina som är en av grundarna är också delägare i smyckesmärket Lite Kalabalik. De har såååå fina grejer.
Missa inte Christin’s fenomenala blogg heller.

Lyllos oss att de var en av våra lördagsgäster i butiken denna höst. Jag passade på att köpa ett blått hårspänne.

En maffig rosa ring hade inte varit tokig heller…

Malin Wikerberg från Lite Kalabalik och Johanna från Aprill Aprill är goda vänner så de pasasde på att komma ihop. Johannas handgorda små keramikvasar för sticklingar är fantastiska . De är fina att bara ha utan blomma i tycker jag…
Jag köpte en fin blå och Johanna stoppade ner en extra liten grön i min påse. Blev så fint här hemma – jag ska fota och visa en annan dag.

Så fina tjejer. Denna dagen kändes det inte ens som man jobbade för vi hade bara så himla mysigt här ihop bland alla fina kunder

En annan dag på jobbet. Köket brukar fungera som ett bra kontor.
Eftersom vi inte besöker Indien i år så är det extra viktigt att vi har bra videosamtal med våra leverantörer. Just nu pratar vi mycket om när det ska sluta regna hos dem och om leveranser som är på gång.

Hela september, oktober och november är uppbokade med massa skoj här på FGL alltså. Men skojigast blir såklart i december då Mirandas bebis kommer. Längtar massor!

Kommentarer till “Om jobbet just nu

  1. Så mysigt ni har det tillsammans i butiken! Vaserna och smyckena var grymt fina! Önskar att jag bodde närmre, så att man kunde hänga där på FGL och så att en middag kunde bokas in (men bor i Sundbyberg). Blev väldigt förtjust i fjärilarna som ni har på väggen i personalköket… Finns de att köpa på er sida eller vart kan jag hitta dem? Ha en trevlig helg! Kram från Caroline

  2. Alltså jag vill ju bara flytta till Varberg när vi kommit hem! Tyvärr är det inte möjligt.

    Coolt att vara med i di och extra coolt med ett uppslag 👊🏼.

  3. Hej,
    Älskar verkligen din blogg och har varit väldigt inspirerad utav dig och Miranda och vad ni har åstadkommit. Så grymt! Har också ibland känt avundsjuka, du har så mycket som jag inte har men velat ha. För mig så fungerar det bra att tilllåta min avundsjuka komma fram och sen/samtidigt känna glädje för det andra, speciellt kvinnor åstadkommer och sen bli inspirerad utav det. Så tack för all inspiration! Jag har själv nu startat ett eget företag och jag känner att vi strävar mot samma håll, ett mer hållbart liv. Så jag har skapat en produkt som ersätter plast och aluminium folien (som jag såg att du använde omkring dina mackor på en utflykt. ) Mina bivaxfolier fungerar på samma sätt men efter att man använt dem så tvättar man av dem och låter torka och sen så använder man dem igen. Gå gärna in på http://www.majaochmaika.se eller på Instagram och titta. Återigen tack för all inspiration och tack för att du bara är du i din blogg, älskar din stil.
    /Elisabet

Kommentarer stängda