Jag har haft en så snäll måndag.
Det var första skoldagen för killarna och jag hade inte planerat in några uppdrag utan jobbade ikapp på hemmafronten. Så fint att äta frukost alldeles själv med en tidning och sedan ta ett dopp i havet under lunchrasten. Och bara var tyst, utan avbrott.
Med det sagt så vill jag ändå tillägga att jag älskar att ha huset fullt av ungar. Det är det där med balansen vet ni…

Dessa små sticklingarna fick komma i jord och ska få klättra upp i fönstret på mitt nya kontor. De var en gåva från Sofia på Mokkasin.

Och den här måste jag visa. PÅ min loppistur i helgen så sprang jag på detta fina hantverk. En ros i mässing. Så vacker och skir. Ett riktigt fynd som ska få ta plats i samma rum.

Idag har det varit sommarvarmt och solen sken hela dagen lång in genom våra fönster. Boris älskar att lägga sig i värmen och han har nog också tyckt att det varit lugnt och skönt här hemma idag utan mängder av sommarlovsbarn som springer ut och in.

Jag hade på mig kjol från Ganni och tröja från Munthe. Tänker att jag ska gå med bara ben långt in i september och håller tummarna för att det bjuds på fler sådana här fina dagar.

Imorgon ska jag åka och hälsa på en väldigt fin tjej och hennes vackra trädgård. Tar med Boris och hoppas han inte får för sig att käka upp hennes vita duvor…
Men det kan han väl inte göra? Får ha han i koppel helt enkelt….hahaha..