om semestern

Jag går på Rödbitstigen, bland kolonilotterna, i linnebyxor med

chokladfläckar på höger knä. 

Vallmon har blommat över och jag vill bo här i en liten stuga.Himlen brinner och jag lyssnar på Håkan som om den första. Tänker färdigt,osplittrat och jag gillar det. Det är en smak av sött. Efter min promenad sitter jag i växthuset och lyssnar på radion medans jag väntar in kvällsmörkret.Men om sanningen ska fram så är det inte många stunder jag får för mig själv denna sommaren. Jag har semester själv med mina tre sommarlovsbarn. Jag ställer fram mat, städar bort efter maten, plockar upp allt annat runtomkring och sen är det dags för en ny måltid. Och visst känner jag lite prestationsångest som förälder och visst suckas det lite väl högt här bland sommarens regnskurar och tvätthögar.
Eller är det någon sorts hormonrubbning kanske som får mig att vekna. För visst Vill jag busa, pussa nackar med fladder i hjärtat och bygga höga Duplotorn. 

Jag håller mest till på Instagram just nu under sommaren. Lite lättare än att sätta sig vid datorn. Passar mig perfekt.
Där heter jag också Krickelin. Ses vi där? 

Här ovanför är mina foton från veckan. De jag gillar bäst har jag t om beställt som magneter på Stickygram och satt upp på fläkten.

Önskar er som kikar in en toppenhelg. Min kommer helt klart bli magnefik. Jag ska på Kent med min äldsta.

Kommentarer till “om semestern

  1. Som altid så utrolig fine billeder 🙂
    Instagram… Jeg er også blevet bidt, og det er en instant og nem blogging. for mig har det også fået lysten til den 'ægte' blogging lidt frem igen – den har ellers været i tørke i månedvis.

    Mange hilsner fra Maria.

  2. Ja, visst är det svårt att göra sommarlovet till den där härliga tiden man hade tänkt! Jag har dåligt samvete nästan varje kväll för att jag är så sur och att det mest handlar om måsten och praktiska göromål. Tack för en fin blogg! /Anna i Malmö (som också har tre pojkar)

  3. Oj vad jag känner igen det där. Jag har i och för sig bara två men maten plockas fram likväl. Och undan. Några glas vin varje kväll blir min semester. För nu.

Kommentarer stängda