walk your life

Att gå stark genom livet.
Och släppa rädslorna.
Bli 6 år i sinnet igen.


När jag tänker
efter så vill jag 
egentligen verkligen jättegärna
vara orädd, närvarande 
och sakta ner tempot.

Jag vet. Att jag kan.

En annan sak.
Vi lever med adhd i min familj.

Och jag blir alltid så glad när jag
får tips om vart jag kan lära mig mer om detta.
Min vän skickade mig ett sms om att DN har en
artikelserie i ämnet just nu.

Och jag sprider vidare. Såklart.
Denna artikeln beskriver hur det kan
vara på ett så bra sätt.

Energin kan vara som en naturkraft.
Så är det.

Som vanligt har inte bilderna något med texten att göra.
Lillebror och jag lekte med kameran.

Kommentarer till “walk your life

 1. Så lite så. 🙂
  JA det stämmer, det är det men just ADHD så är sockret allra värst, tyvärr.
  Här får du lite länkar:
  http://www.annaskipper.se/kost-tips-och-rad-vid-adhd.html
  Mkt bra sida och konkret med tips och BIG NO NO
  http://www.fightermag.se/blogg/madde/2012-06-10/sockertorsk
  http://www.nyfikenvital.org/?q=node/91
  http://ulrikagabriel.blogspot.se/2012/05/pollensasangen-i-full-blom.html

  Kolla även in klippen på tv4play om De tre vita gifterna; mjöl, socker och mjölkprodukter.
  Går själv till Ulf Kilman och han har verkligen hjälpt min kropp genom bara att undvika dessa produkter.
  Lycka till! =)
  Kram

 2. “Att gå stark genom livet”…..kanske är det så att “gå genom livet och bli stark” är det vi gör? Det är ju allt det där som livet är – upp, ner, hit, dit – rädd å modig – liten och stor.

  När jag följer dig så här på avstånd så tycker jag att du framstår som väldigt modig i ditt liv. Visst kanske du känner dig rädd – vad vet jag? Men du rör dig framåt ändå – lever, skapar, njuter, prövar, inspirerar.

  Modig verkar du vara. Å då måste man ju vara rädd också?

  Tack för all inspiration du ger mig.

 3. Just det ja.. ADHD .. Finns många studier som
  Visar på att kosten kan påverka hur mkt som helst..även inom adhd. Ska kolla upp om jag hittar länkarna… Jag vet av egen och andras erfarenhet att undvika all vete i kost, inte ens “glutenfritt bröd” Gör enorma skillnader. Egentligen undvika all socker, laktos (allt som kommer från grunden från kosan) och vete så klart. Så kommer ni se skillnad och känna skillnad i hela familjen. Återkommer med länkar. 🙂 kram Elisabeta

 4. som alltid så elsker jeg dine ord og bilder kjære deg!

  jeg øver også på å være uredd og nærværende i min hverdag…tempoet har jeg blitt tvinget til å sakne ned…….det har lært meg mye verdifullt (og lærer meg fortsatt mye) å måtte “sakne på farten.”…lærdom både om meg selv og om livet….
  leste noen ord tidligere i dag av louise erdrich som jeg plutselig kom til å tenke på nå:
  “Life will break you. Nobody can protect you from that, and living alone won't either, for solitude will also break you with its yearning. You have to love. You have to feel. It is the reason you are here on earth. You are here to risk your heart. You are here to be swallowed up. And when it happens that you are broken, or betrayed, or left, or hurt, or death brushes near, let yourself sit by an apple tree and listen to the apples falling all around you in heaps, wasting their sweetness. Tell yourself you tasted as many as you could.”
  ― from The Painted Drum

  nå skal jeg nyte en stor bolle med friske jordbær og bringebær som min mann kom hjem med i dag….nammmmm….også med litt melk oppå : )

  klem

Kommentarer stängda