veckan_Kristin__Lagerqvist-4500

Vilken innehållsrik vecka! Nu är jag tillbaka i Varberg igen för att byta av lite i familjelogistiken och för att förbereda mig inför en stor fotografering imorgon.

Tänkte vi skulle kolla lite här på bloggen hur veckan har varit hittills. I början av veckan jobbade jag med redigeringen av en modefotografering jag hade fredagen innan på en av Varbergs fantastiska innergårdar. Måste visa detta här för jag tog lite behind the scenes bilder. Kommer snart.

veckan_Kristin__Lagerqvist-3993

På tisdagen fotade jag massa mäklare i morgonljuset och sedan cyklade jag till min vän Titti som driver inredningsbutiken More Furniture i Varberg. Jag hade bett henne lägga undan en av DBKD’s vackra stora vaser till mig. Har önskat mig en maffig vas länge och nu var det dags.
“Men ska du cykla med den..hahaha.. jag kör hem den åt dig om en stund!” sa Titti och skrattade. Tack bästa!

veckan_Kristin__Lagerqvist-3987

Jag strosade runt lite och föll för denna stol från Gubi. Väldigt snygg! Kanske ska byta gungstolen mot en av dessa blå i vardagsrummet. Tittade också på bordet Landala som Emma Olbers designat.

“Smalare – både för att jag tycker att det blir bättre middagssamtal om man sitter lite närmare varandra och för att det blir vackrare. Sen tar det ju mindre plats också.” /Emma

Perfekt i ett mindre kök som vårt när det är dags att byta det temporära bordet jag fyndade på loppis för en hundralapp. Ska bara börja spara…

veckan_Kristin__Lagerqvist-3979

Överallt cyklade jag förbi dessa skyltar i Varberg.
veckan_Kristin__Lagerqvist-4394

Påminner mig om mitt uppdrag på lördag. Hahaha. Spännande! Har du inga planer för lördag än så tycker jag verkligen att du ska komma. Notes for Peace är årets konsert i Varberg – en konsert för fred som äger runt på Fästningshörnan. Tror detta blir en fantastisk upplevelse för både artister och besökare. Alla favoriter är där, älskar både Loreen och Timbuktu,  och det är happenings runt om Varbergs Fästning från kl 14. Lisa Burenius håller på med fredsflaggor på Barnens badstrand och det är andra öppna och kostnadsfria aktiviteter för stora och små runt om Fästningsområdet som inspirerar till samtal om fred och vår värld.
Läs om Notes for Peace här.

veckan_Kristin__Lagerqvist-4463

I mitten av veckan drog jag till Stockholm för att spendera ett par dagar på Formex. Vi checkade in på Miss Clara där jag blev helt förälskad i fotoutställningen de har mellan lobby och restaurang. Det är Max Modén som tagit fotona. Wow!

veckan_Kristin__Lagerqvist-4480

Sedan stod jag här och var glad i en monter tillsammans med härliga tjejer. Tusen tack till alla som kom förbi och beställde vår bok till era butiker!

veckan_Kristin__Lagerqvist-4485

Efter möte med Elle Decoration på toppenstället Taverna Brillo (besök detta ställe!) så tog jag tåget hem och kröp direkt ner bredvid varm lillebror och somnade bums.
Idag tar vi fredag i vacker indansommar. Trädgårdsliv, lagom med jobb, massa bad, en löptur och god mat tänker jag.

veckan_Kristin__Lagerqvist-4494

Och så här fin  blev buketten jag nyss plockade i trädgården och placerade i vasen.
Fin helg till dig nu!