bok_Kristin__Lagerqvist-4502

Det är dags för två böcker att lämna min famn och jag valde att skicka den till Caroline. Just för att hon upplever min blogg precis på det sättet jag vill att den ska upplevas. Som peppande och inspirerande. Att finna glädjen i livet bland blommor, kramar, bad och promenader. Att våga vara kreativ även fast man är rädd och känner att man nog inte borde… Tack för dina peppande ord Caroline. Maila mig din adress på kristin@krickelinphoto.se så skickar jag böckerna.
Vill passa på att tacka för alla kommentarer, nu har jag en hel del frågor att skapa inlägg av. Tack.

bok_Kristin__Lagerqvist-4506

“Kristin, jag har läst din blogg i säkert ett år nu och jag tror inte att jag någonsin kommenterat. Så det är väl dags nu? Inte på grund av böckerna, även om de förstås är hur fina som helst, utan mest för att låta dig veta hur mycket du, helt utan att du vet om det, hjälper mig och inspirerar mig. (Är inte det en fantastisk egenskap som bland annat bloggar har?)
Efter flera år med mild depression, ångest och en total avsaknad av tro på min egen förmåga började jag för cirka ett år sedan äntligen nå slutet på tunneln och se möjligheterna igen. Jag insåg nyligen att din blogg samt Mokkasin hjälpt mig otroligt mycket i att därefter hitta tillbaka till ett fritt och okomplicerat skapande utan så mycket ängslighet. Genom era ord, bilder och tankar hittar jag en väg till att se lycka i det lilla och inspirerad av er finner jag glädje i att stöpa om mitt liv precis så egensinnigt jag vill. 🙂 Att långsamt karva fram det som gör mitt liv fantastiskt och mig modig.
Jag tycker du ska veta hur mycket man kan få här på din blogg – varma tack för det! Hoppas du får njuta av de sista augustidagarna och att hösten blir precis så lugn som du vill ha den.”

bok_Kristin__Lagerqvist-4508

Denna morgon har vi varit ute och plockat upp de päron som föll ner på gräsmattan under natten. Päronpaj är gott. Med extra kardemumma och vaniljglass då alltså.