friday_krickelin_Kristin_Lagerqvist-5

Trots att jag strävar efter att göra både mitt arbetsliv och familjeliv så stressfritt som möjligt så kör det ju ibland ihop sig. Och som egen frilansande företagare får man bita ihop och fokusera som tusan ibland. Tur att man har världens roligaste jobb!
Jag peppade mig själv och gav mig en fin belöning redan i början av veckan. Ett par nya blommiga byxor som sedan blivit min uniform dessa dagar.

friday_krickelin_Kristin_Lagerqvist-4

Idag har jag jobbat med For Good Luck och började dagen med ett inspirerande möte där vi diskuterade mål och strategier.

friday_krickelin_Kristin_Lagerqvist-2

Sedan fotade Mir och jag nyheterna som ska komma in under februari.

friday_krickelin_Kristin_Lagerqvist-3

Inte så tokigt alls. Speciellt inte om man delar en falafelrulle ihop och konstaterar att man haft försäljningsrekord i januari. Whooop! Och hurra!!

friday_krickelin_Kristin_Lagerqvist

Här är vi denna fredag. Hoppas din dag är lika fin som vår.

Nu blir det familjehäng i soffan för min del. Kanske en snabb tur till närmaste favoritrestaurang först för jag orkar verkligen inte ställa mig i grytorna idag. Ett annat alternativ är ju räkor, levain och ett glas vitt … Lockande!