onthetable augusti_Kristin__Lagerqvist-2979

På bordet idag. Vinden river vackert över Varberg denna vecka och jag fotar rakt ner där jag står. För hemmet är upp och ner. Barn skolas in samtidigt som andra har sommarlov och hela vardagsrummet är fullt av legoinstallationer, vardagsrummet pryds av två månaders bokföring, jag hade tänkt jobba men alla vill surfa i viken. Jag är mitt emellan pizzabakning med barnen och en intervju med en engelsk journalist med mitt headset svängande runt axlarna. kaos.

onthetable augusti_Kristin__Lagerqvist-2981

Jag vill liksom bara sjunka ner i datorn och jobba bort och undan eller gå ut och springa långt och fort. Sedan ska jag bygga lego jättebra och jaga pokemons på stan ända tills läggning. promise.
Men jag har hunnit fakturera och packat varor samt hämtat nya vykort och ett par skor som jag klickade hem igår. Hur snabb leverans!!!?

onthetable augusti_Kristin__Lagerqvist-3002

Livet blir helt enkelt lite mer kul om man har kulören koppar på skorna. Så maxade! Blev alldeles kär då jag såg Karolines outfit här och har inte kunnat släppa skorna ur min skalle.
Funkar med söta små sockar med ränder på…
onthetable augusti_Kristin__Lagerqvist-2995

…och även utan sockar. Då man vattnar blommor och andas djupa andetag i lite 5-minuters egentid. Egenluft med doft av lavendel.

onthetable augusti_Kristin__Lagerqvist-2984

Funkar också till att plocka upp fallfrukt. Matchar fallfrukt och katt alldeles förträffligt faktiskt.