Önskelista – 39 år nästa vecka

Nästa vecka fyller jag 39 år.
Helt galet att jag snart är 40 år… Känner mig fortfarande som en 20-åring i många lägen men är glad över att åren tickar på då jag märker att jag blir mer och mer trygg i mig själv och vem jag är ju äldre jag blir.
Att åldras och få lite fina linjer både här och där känns bara bra och jag känner mig  stark fysiskt, mycket eftersom jag börjat träna mer det senaste året och är snällare mot mig själv.

Jag knåpade ihop en liten önskelista på vad jag gärna öppnar för presenter på min födelsedag.

 1. Nya sängkläder. Gärna en beige variant i linne som jag kan bädda sängen vårfint med.
 2. Doftljus med min favoritdoft från L:A Bruket,
 3. Ett par sneakers, Adidas Stan Smith.
 4. En Stanley termos som jag kan ha med mig ut på vårens utflykter.
 5. Blå drömmig klänning från Baum und Pferdgarten att bära året om. Men mest under somriga kvällar i trädgården då vi grillar med våra mysiga grannar.
 6. En hög vas i glaserad keramik som jag kan sätta sommarens buketter från trädgården i.
 7. Ny kruka till köksfönstret. Köket kommer få en liten upprustning denna vår då vi ska bygga en köksö och den här  blir ett fint komplement med en liten doftpelargon i.
 8. Massa blomfrön så jag kan så mängder av luktärt som slingrar sig upp över växthusväggen.

Ok. Nu håller jag tummarna för att något av ovan slås in med en stor rosett till mig till min födelsedag.

Önskar dig en fin dag.

Kommentarer till “Önskelista – 39 år nästa vecka

 1. Kristin!! Sååå härligt att verkligen känna din återfunna energi genom de senaste inläggen. Drömmer mig verkligen tillbaka till vackra Sri Lanka genom dina texter och bilder. Och yes, man kan ju fortfarande drömma om den goda avocadotoasten i Ceylon Sliders härliga oas.

  Spännande med FGL också!! Ska bli kul att se vad ni har i kikarn.

  Du inspirerar!

 2. Ja! Blå ska de ju vara. Helt rätt. 🙂
  Alltså – sådant här får man alltid stå ut med i denna branschen. Tycker dock det är viktigt att säga ifrån när man tycker att man blivit orättvist tolkad.
  Ibland kan ju kritik få en att tänka till och vara bra såklart.
  Oftast är dessa kritiska kommentarer rätt taskiga i formuleringen – som att de som kommenterar verkligen vill att det ska göra ont. Istället för på ett smart sätt informera om att ”jag tolkade det här inlägget så här – var det din avsikt” … ja, du fattar. Ibland blir det tokigt när det ska gå fort i den digitala världen .
  All kärlek jag får överväger alltid det negativa – Kram

 3. Hej Kristin!

  Jag har följt dig i många år nu och uppskattar dina inlägg, både här och på insta, även om jag är hemskt dålig på att kommentera. Jag tänker alltid att om jag någon dag vinner mycket pengar så ringer jag dig och erbjuder ett välbetalt arbete med fria inredningstyglar. Jag funderar mycket på just inredning nu då min familj strax flyttar från lägenhet till hus. Skulle vara väldigt kul att läsa ett inlägg av dig, om vad just du uppskattar och tycker är viktigt. Vilka är dina favoritväxter (gissar dr westerlund men kan ju ha fel)? Finns det praktisk förvaring som också är snygg och härlig? Vad ska man lägga krutet på och vad är, när allt kommer omkring ganska oviktigt? Ljussättning? Vad håller du utkik efter på loppis? Ja, ett sånt inlägg står definitivt på min önskelista! 🙂

  Kram och trevlig helg!

  1. Hej Annie!!
   Vilken bra idé till inlägg. Tack! Letar lite olika uppslag för att bredda mig med innehållet här på bloggen så detta passar perfekt – återkommer i ämnet inom kort förhoppningvis. 🙂 kram k

 4. Kristin! Vill bara skicka lite pepp och omtanke till dig, såg din insta stories och läste igenom de senaste kommentarerna på bloggen. Så himla trångsynta människor är. Tycker att du är otroligt bjussig bloggare och vill tro att man inte behöver märka ord om man har följer dig utan ser en ödmjuk och livsglad person (hade själv inte en tanke på att tolka in något liknande i den text du skrev). Du bjuder på jättefin inspiration dagarna i ända och står ut i dig själv jämfört med många andra på internet tycker jag. Så heja dig och sor kram!

 5. Måste fråga, är väl helt bakom flötet kanske, men funderar lite ich så! Hur startar man ett företag? Jag menar inom mode? Hur går det till att hitta leverantörer, nån som kan designa o sy upp kläderna! Osv???? Hur började ni? Ha En fortsatt underbar resa!

Kommentarer stängda