Igår tog jag tåger till Göteborg för att köpa riktigt bra akvarellpenslar och en julgåva till min man.  Jag fann lite julklappar till mig själv också. Så himla värd ändå och så bra minne från en fin dag i grannstaden. Boken “Bränn alla mina brev” , vackraste hårspännet från Vallgatan 12 och ljuvliga örhängen från samma ställe. Har verkligen önskat mig ett par fina örhängen under hela 2018 men det har inte blivit av att jag köpt några. Nu var det dags!
God Jul Kristin från Kristin – Tack för att Du gjort ditt absolut bästa under 2018!
Dessa kommer från Anni Lu och vink vink till dig som letar present till mig som fyller jämnt i januari…. älskar allt härifrån.

Blev  inspirerad och plockade ihop ett collage av  “intebehöver” saker men ändå så himla fina!

Håll tillgodo.
(innehåller affilatelänkar) Älskar kulörerna – blomster, vackra blusar, byxor och underkläder i korall, oj oj oj… så himla mycket fint.
Ljusblå kofta, blå halsduk, blus och byxa i korall från Filippa K.  Blommig klänning från Samsoe & Samsoe. Bra för håret. 
Underklänning och bh från & Other Stories.  Dotfljus och min drömlampa från Artilleriet. Underbar roströd blus från DOEN och vit blus från Wacay att bruka och låta gå i arv till generationen efter – en klassiker alltså.

Här hemma tänker vi verkligen på vad vi köper och lägger under granen i år. Förr kunde jag impulsköpa mer och inte tänka på hur mycket julklappen skulle användas och hur den skulle hålla över tid. Men i år känner jag mig riktigt stolt över få men bra köp. En del har vi till och med gjort själva och en del är köpt på loppis.

Hur ser julklappshandeln ut för er i år? Är det mycket fokus på vad man ska ge bort eller är det nedprioriterat?
Lämnar dig med denna låt som går på repeat här hemma just nu.

Kommentarer till “På önskelistan – & gåvor till mig själv

 1. Min man och jag ger inte varandra några julklappar för vi håller på att renovera vårt hus med fönster som måste bytas, badrum som byggs osv. Däremot passar vi på att gå ut och äta och mysa innan jul och i mellandagarna.
  Däremot insisterar svärföräldrarna på julklappar, vi behöver ingenting till oss själva och det behöver inte svärföräldrarna heller, men jag vill inte bråka… Till syskonbarnen som fortfarande är små är det ju “självklart” med en klapp var men i år fick vi inte välja, det skulle bli något från deras önskelista… Som zero waste och miljönisse fick jag nästan spader när jag såg listan men man får välja sina strider, dessutom vill jag att julen ska bli en fin period. Så mycket mindre klappar än tidigare men jag jobbar för att få ner det mer… :o)

 2. Fina saker <3
  Julklapparna har nästa blivit konflikt hos oss. Jag ville så gärna att vi skulle prata med våra släktingar och försöka styra köpen lite, eller i alla fall försöka påverka liiiite. År efter år har barnen fått massor av – rent ut sagt – skräp, saker som inte används eller kläder som inte håller mer än någon tvätt… Jag tänkte att vi kunde tipsa om att antingen lägga ihop till något dyrare som faktiskt skulle komma till användning eller kanske skulle vi kunna hinta lite om event som barnen skulle tycka var kul.
  Min man tänkte att vi inte har att göra med vad andra köper…

 3. Min jul är lugn. Vi har dragit ner på julklapparna och i år har jag verkligen tänkt på vad som ligger under granen. Många Hemstickade vantar och mössor och en annan hemstickad grej till min äldsta dotter. Ett par fina böcker och en liten överraskning till min svärson. Min man och jag ger varandra tid och närhet och nedvarvning efter en hektisk jobbperiod. Vi rymmer iväg till ett hotell någonstans på någon mysig plats . Funderar på Göteborg faktisk , det var längesedan vi var där. Kanske har du något bra hotelltips😉 Och sedan har jag önskat mig boken kalla bad efter sett den hos dig. Kallbada är min nya passion
  Önskar dig en fin helg💕

  1. Underbart! Låter väldigt härligt. Koll in Hotel Eggers ewller Hotell Pigalle. älskar dessa!
   boken är verkligen en favorit här hemma – tipsar alla om den.

 4. Färgskalan så mjuk.
  och fint alltihop. Jag vet att jag ska få en bebis i julklapp ~ helt klart bästa klappen . Mer julbebisar till alla! 👶🏼♥️

Kommentarer stängda