Jag åkte ut till Strömma Farmlodge för att möta upp mina tjejer – Marina, Anna och Lovisa. Hjärnorna bakom Farmers Market.
Vi har nämligen kommit på att vi ska ha Kustfolk samma helg som Farmers Market den 24-25 augusti. Klockrent – inte sant?

Lite pizza och sköna samtal innan jobbet satte igång.

De skulle göra en stor skylt för Farmers Market och började med att blanda ihop färger för den perfekta kulören. Stor koncentration här.

Vilket roligt jobb! Medan tjejerna fixade så tog jag en tur med kameran i området. Ville ju kika in i gårdsbutiken, boningshuset, restaurangen  och den andra fina butiken med kläder och inrednning.

Marinas verksamhet har vuxit så det knakar sedan hon drog igång samma år som oss på FGL – 2013. Nu har hon ett helt område som hon skapat till en fantastisk sommardestination.

Jag kikade först in i gårdsbutiken.

Här inne är så fint! Här kan man komma ifrån med en kasse närodlat och annat fint för hem och kök.

Detta var urspungligen ett grisstall och jag älskar vad Marina gjort med stället. Tapeten i taket är verkligen pricken över  i och skapar nästan en sakral känsla.

Fin och inspirerande dukning.

Måste vara en dröm att få jobba här under säsong. Hade jag inte haft mycket med FGL just nu hade jag velat sommarjobba här – älskar pulsen med service. Ska i och för sig jobba i kassan på spelningen med Linnea Henriksson i sommar. Ser verkligen fram emot detta!

Nu blommar lupinerna och det är så vackert här denna tiden av året. Kommer ihåg då vi fotade till vår bok på Strömma – där har vi fångat säsongernas skiftningar.

Uppe i boningshuset är det nytapeserat i nästan varje rum. Detta är Hanna Wendelbos tapet för Midbec – tycker så mycket om den.

Den här vet jag inte namnet på – men visst är det fint med  romantiska rosor i matsalen.

Övervåningen har målats i rosa – både väggar och tak. Här hänger en samling blomstermålningar.

Jag strosade ut på området igen och begav mig ner till den andra butiken. Så fint skapat till de yngre besökarna.

Här inne har Marina satt upp boksidor från vår bok på väggarna vid kassan. Så himla fint!

I butiken kryllar det av “villhöver” saker jag vill bära med hem.

Här hänger min lampa förresten.

Men en ny kudde kan man väl unna sig till växthuset i sommar…

Tjejerna fortsatte med skyltskapandet och jag smet in i restaurangen.

Här var det nystädat och  stolarna hade lyfts upp på borden.

Jag är en mästare av att “slå två flugor i en smäll” och passade på att fråga om Marina kunde vara med på lite foton i FGL’s kläder.

Kolla vad snygg hon är i vår svarta Bua dress!

Så vackert här i motljus bland nässlor och maskrosor. Miranda kallade henne “en vuxen Lotta på Bråkmakargatan” då hon såg bilderna.

Marina i prickigt. Kan du läsa på bänken – “mitt hjärta är ditt att förstöra” En av Marinas favoriter från Håkan. Hade varit så himla fint att se Håkan uppträda här på Strömma. Inte sant?
Vilken dröm liksom.

Det började bli sent. Jag hjälpte till att måla lite på skylten och satte mig sedan i bilen och åkte hem med högtalarna på fullt ös med Håkans “Gårdakvarnar och skit”.

Hoppas ni har en härlig dag i sommarvärmen. Jag har begett mig ut på ett äventyr med mellanbror Otto och nästa inlägg blir nog ett av de vackraste slagen.