Dagarna går som de vill. Jag fyller de med vackerheter runt omkring, köper en alldeles för dyr klänning, vänder pannkakor och får skit under naglarna i trädgården.

Det går perioder då jag tittar på min lilla skärm i det blå ljuset och tänker på alla de lyckliga där ute – de som sitter i syrenbersån med den hemkokta rabarbersaften och de leende barnen. Ibland är det härligt.
Och ibland får jag ont i magen – känner mig liten och dålig. Det är då man ska lägga bort telefonen och trycka in sin bästa låt i öronen, gå ut i trädgården och sätta händerna i jorden eller gå ut och springa det fortaste man kan.

Jag är ju en del av den här världen som skapar allt det där blommiga och väldoftande. Hoppas du stänger av mig när jag får dig må illa.
& att du sedan kommer tillbaka när du är nyfiken på vad som blommar i min trädgård och i mitt huvud.

Vi kämpar ju alla med vårt  – som man så väl vet när man tänker efter. Allt ryms inte i den lilla rutan.

Just nu är det lite snårigt inne i skallen, i trädgården blommar syrenen nu över och små lila blomblad ramlar ner på grusgången.

På min senaste vallmobuske har en alldeles klarröd blomma slagit ut.

Och här står mängder av plantor som saknar plats i trädgården.

Det var det hela. Nu ska jag stänga datorn, packa med min kamera och åka till mina vänner. Det blir fint. Hoppas ni har fått en bra start på veckan.

Kommentarer till “Och ibland får jag ont i magen

  1. Så himla fint skrivet <3 det är så lätt att göra sig en bild av att alla andra är så lyckade, lyckliga, härliga. Jag gör som du, stänger av ibland. Men kommer alltid åter till dina vackra och inspirerande bilder. Tack för att du delar med dig av så mycket! Allt som blommor och det som gror. Kram/ Clara

  2. Mår aldrig illa av din blogg. Uppskattar att du inspirerar och delar din härliga vardag, men också att du är ärlig och delar, eller låter ana, att allt inte alltid är perfekt jämt. Allt vill man så klart inte dela på sin blogg, men jag upplever din som en av de ärligaste. Och därför den härligaste ❤️

  3. Vet du, jag stänger inte alls av när du skriver så här. Det känns som om jag har en syster igen, fast min inte finns längre, bara genom att läsa detta. Jag kämpar med två tonåringar varav en hoppat av skolan och en gör sitt bästa för att göra allt annat. Polisanmälningar och annan skit. Det är också min trädgård och min hund som räddar mig. Tar mig tillbaka till mig själv. Gillar din blogg jättemycket! <3

  4. Håller med de andra kommentarerna här nedan, du får mig att må bra! Tänka på skörhet och det vackra blandat. <3

  5. Du är en av de få som inte ger magont! Du verkar inte sträva inte efter perfektion eller fasad. Du är du i all din enkelhet och charm! Du är tuff och skör, påhittig och trött. Inspirerande och lugn. Var dig själv, det är fullgott, komplett och bara fantastiskt!

  6. Känner igen känslan. Men har aldrig fått den av dig. Jag blir bara glad och inspirerad. Blir glad av dina kläder, din trädgård och sånt som du gör som jag aldrig skulle våga, kunna eller kanske ens vilja. Blir glad, uppmuntrad och inspirerad. Du håller balansen så bra, mellan det vackra och det sköra i livet.

  7. Du får mig oftast att må lite bättre ❤️ klart jg någon gång tänkt tanken att du (som många m andra bloggare) har det så himla fint och perfekt, men du är en av dem som faktiskt visar och påminner om att livet är så mycket mer. Men att vi även behöver skönhet och inspiration och det är det din blogg ger mig, så dig stänger jag inte ner – tvärtom ❤️

  8. Jag har stängt ner Instagram och Facebook av just den anledningen. Såg andras drömmar och glömde bort mina egna. Såg andras liv och glömde bort att leva mitt eget. Din blogg är en av en handfull som jag återvänder till som ger mig den inspiration jag behöver. Tacksam för dina ärligheter, klokheter och finheter samt att jag får hänga i Varberg var och varannan dag på distans.

  9. Ibland är det svårt att koppla, man ser fina bilder, läser svåra texter. Det hör inte ihop i hjärnan. Det som blir kvar på näthinnan är bilderna, alla har det bra, mår bra, är glada, trivs tillsammans. Läser man texterna går skiten upp och ner för alla.

Kommentarer stängda