sofia_kristin Lagerqvist-

Detta kom med måndagposten till mig.
Ett tjusigt pressutskick med både skorpor och fin mugg för att uppmärksamma bygget av bostadsrätter i den gamla biografen Paraden på Östermalm i Stockholm. Kreativt och fint.
Designern Monica Förster har ett finger med i spelet och jag gillar det mesta hon tar sig för och materialvalen för inredningen, bland annat mässing och dova sammetstyger känns helrätt. Hon har dessutom designat den fina servisen här för Rörstrand.

sofia_kristin Lagerqvist-5849

Sedan fick jag detta paket. Och det kanske du kan räkna ut vem som skickat det? Med små fina bjällror och allt…

sofia_kristin Lagerqvist-5852

Inte svårt alls faktiskt. Det finns bara en Sofia som har en förmåga att sätta guldglans på de mest obetydliga små saker och får dem att kännas magiska. Jag hade glömt mitt linsskydd hos henne och fick tillbaka det i värdens finaste lilla låda,

sofia_kristin Lagerqvist-5853

Tillsammans med fina ord, en himla tjusig nyckelhållare och fröer som ska ner i jord för att sedan växa upp till min favorit Malva.
Och Malva och Blåklint kan man tydligen äta också så nu längtar jag tills jag kan dekorera salladen med detta i sommar.  tack som tusan!

sofia_kristin Lagerqvist--2

Detta kom inte med posten utan jag hämtade det från tryckeriet igår. Mina foton tryckta på den vackraste Verona Fine Art  i 300 grams papper. Är himla nöjd med trycket och vill nu hänga upp lite av mina egna foton på väggarna. Kanske hänga upp den här “Changed Locations” som är på hela 70x100cm stor.  På den blå väggen där till höger…vad tror du?

Snart så trycker jag på publiceraknappen till shopen. Håll utkik!