Just nu går solen ner över hustaken i vårt kvarter och jag svängde precis in på gården med kameran på ryggen. Denna veckan har jag högre arbetsbelastning än vanligt och försöker kombinera helgjobb med mysiga familjestunder, middagar, dopp havet  och trädgårdsliv. Det blir tidiga morgnar då de andra sover och en del nattugglande…
Men det går. Älskar mitt jobb och vet att puckeln är över om ett tag.

Jag behövde ta två foton till ett av veckans arbeten och tog mig ner till klipporna medan solen sänkte sig. Snabb som tusan och sedan drog jag hem och knäppte även dessa foton innan jag slog mig ner på det lilla gröna bordet till vänster om växthuset.

I röda shorts från Lindex och mins mans linneskjorta från HM. Sommarrufsig och har endast sköljt mig i havet det senaste tre dagarna. Kolla vad det växer i lådorna. Vi får ha en liten genomgång här på bloggen strax om trädgården om hur vi tänkt.  Eller vad tycker ni? Några frågor gällande trädgården?

Knips, knips. Pioner och rosor åkte ner i vasen innan jag slog upp datorn. Nu ska jag redigera bilder, smutta på ett glas rosé, äta lakrits och sedan försöka komma i säng i okej tid.

Kommentarer till “Piondoft och söndagsjobb

  1. Jag är nyfiken på spaljén vid gaveln på växthuset 🙂 hur ser den ut i närbild och vad växer på den?

  2. Hej! Är det rosenskära som ligger på bordet? Sån stilig blomma!

  3. Ja, trädgård! 😉
    Vore intressant att höra om lärdomar från förra trädgården. Vad tog ni med er för idéer och lösningar? Men också vad det fanns för bra saker i er nya trädgård som inte behövdes göras om?

Kommentarer stängda