Annonssamarbete med Schneider Electric

I vårt hem har vi dessa svarta Renova uttag i de flesta rum. I samband med att vi målade och tapetserade de flesta rummen då vi flyttade in så passade vi på att byta uttag i samtliga rum också. Så bra då de både är snygga och praktiska eftersom jag kan dimma upp eller ner belysningen efter behov.

Nu lanserar Schneider Electric ett hjälpmedel för dig som bygger nytt eller renoverar hemma.
I det digitala designverktyget Mix & Match kan man prova sig runt mellan olika modeller ur Schneider Electrics sortiment av ramar och strömbrytare. Dessutom kan du lägga in bilder från ditt hem och se hur en viss design tar sig ut mot exempelvis tapeterna, kulörerna på väggarna och den övriga inredningsstilen.
Verktyget är enkelt uppbyggt. Du klickar dig lätt fram från att välja utseende på uttaget eller strömbrytaren till material, ram- och färg och så väljer du slutligen vilken typ av ram och stil som önskas. De små symbolerna för varje val gör det enkelt att se skillnaderna mellan serierna Renova och Exxact som är Schneider Electrics serier i designverktyget.

Det är inte helt lätt att välja ett snyggt uttag som passar ett hus med 100 år på nacken men dessa passar riktigt bra tycker jag.
Jag tycker att den klassiska Renova  är fin när man vill modernisera elinstallationerna i äldre miljöer. Funkar såklart väldigt snyggt och bra i nybyggda hus också.

När du sedan har valt de uttag och brytare som du önskar, sparar du ner bilden i designverktyget.
Du kan dela den med andra, få ytterligare produktinformation, ladda ner valet som pdf och även visa i 3D. Som ett sista steg erbjuder sökverktyget dig hjälp med att hitta en installatör i ditt området, eller om du hellre vill hitta närmaste återförsäljare av produkten i ditt område, så finns även den funktionen.

Bra grej va?! Går du i renoveringstankar så tycker jag du ska testa den här funktionen.