Vi kom hem från Frankrike under sen eftermiddag denna tisdag och jag kastades rakt in i arbetet. Det har gått sådär faktiskt. Jag känner mig ofokuserad och rätt korkad. Som att jag inte har koll på situationen och det skapar en osäkerhet. Men det kanske tar några dagar innan man får fatt på sig själv efter en ledighet.

Vi åkte ner till Subbe Fyr för att fota kollektionen som släpps denna söndag. Det blåste så in i tusan så vi knäppte lite foton i  en skogsglänta då solen strilade ner bland bladverket ovanför.

Det är alltid lite svårt att redigera bilder med mycket grönska i sig tycker jag. Den gröna kulören sticker iväg i redigeringen och det är inte alltid kläderna syns jättebra när det är en så livlig bakgrund.

Då är det här bättre. En himmel, grå klippor och ett hav. Allt i monokroma kulörer som inte sticker ut och tar över.

Men vinden var en utmaning.

Solen kom och gick så det var också knepigt att få till en enhetlig serie med foton då väderförhållandet skiftade hela tiden.

Till slut sa jag bara “nä, nu ger vi upp” och så packade vi ihop oss och tog oss hem. Min modell Nütie gjorde som vanligt ett strålande arbete och kläderna är ju fina. Det är väl fotografen då som inte var i sin bästa form…
Reklam. Men i alla fall. Kläderna har lansering denna söndag 15.00 i vår webbshop och redan nu kan man köpa plaggen i butiken i Varberg. Där vi för övrigt har sommartider just nu och öppet måndag till lördag v27-32.

Vi har gått in i högsäsong och stadens fylls av sommargäster som vill njuta av vår fina kuststad. Överallt är det konserter, food trucks och andra kul saker som händer. Som varbergare får man nu planera sin dag lite bättre för att kunna ta sig fram med bilen, handla och göra ärenden. Det är köer överallt. Det bästa är att bada i havet tidig morgon och utföra ärenden då också och sedan ställa bilen resten av dagen och ta cykeln.
Hahaha. Sommartider hej hej.
Ha nu en fin dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Rakt in i arbete

  1. Åh jag tyckte de här bilderna vid det grå havet var helt fantastiska! Så bra jobbat i blåsten!