reklam för eget

Jag sitter i passagerarsätet med datorn i knät och skriver till er. Sigges sommarprat har precis landat i mig och jag vill lyssna igen – det är briljant!
Turen går nordost, jag har packat mina vandringskängor och ser fram emot detta uppdrag. Har tagit med min man som ska agera mänskligt stativ, statist och sällskap. Ja, chaufför är han visst också nu.

Men en annan sak. Innan jag satte mig i bilen så förberedde jag dagens lansering. Ni vet ju att jag fotade i vinden nere vid havet tidigare i veckan och nu hann jag få ihop lite bilder på mig själv också.

Det är roligt att skapa kampanjbilder och tänka ut vilken känsla man vill skapa.

Passade på att plocka in en liten bukett på vägen in. Älskar alla mina tagetes i år.

Vi lanserar en svart kollektion och den är fylld av klassiker att leva med länge. Svart var en kulör som jag hade lite svårt för under många år för varje gång jag tog på mig svarta kläder blev jag alldeles nere. Jag har fått öva på att ha det och nu är det min mesta go to i garderoben.

Inför detta släppet har jag redigerat svartvita bilder och det är lite ovant då jag aldrig använder det annars. Men här passar det riktigt bra tycker jag.

Linneplaggen lanseras kl 15.00 idag, söndag hos K LAGERQVIST. Hoppas ni finner något ni gillar.

Stor kram från mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Tagetes och svartvitt