yoga_ lagerqvist-6050

 – life is ironic. it takes sadness to know what happiness is. voice to appreciate silence. & absence to value presence. – @mirandarebecca

yoga_ lagerqvist-6009yoga_ lagerqvist-6038

Förra veckans resa har inte bara ställt till dygnsrytmen för mig utan fått mig att höja blicken ännu högre. Barnens glada och klara stämmor från våra möten ringer fortfarande i mina öron och jag vårdar varenda stund med mina egna barn mer varsamt än någonsin.

yoga_ lagerqvist-6172

Och jag känner att jag vill yoga mer. Hela tiden. helst. Har du signat upp dig på one O eight än…? Jag har. Det är svenska Rachel Brathen som står bakom denna sjukt fina community. Passar mig perfekt, är lite seg i att ta mig iväg till en yogaklass, yogar hellre hemma och digitalt….

Följer Yoga Girl ( Rachel) på Instagram och har även boken. Massa bra tips på både mat, livsstil och yoga. Rachel har nu 1,7 miljoner följare på Instagram och är verkligen en stor förebild inom sociala medier.

yoga_ lagerqvist-6160

Och yogar du mycket så bör du investera i ett par teeki pants. Rätt saftigt pris faktiskt men människorna bakom är sanna och du kommer att bära dem jämt.

– We dance to a different beat, stretch with the yogi, run to the highest peaks, hike in unexplored territories, and swim where the ocean becomes one. We are teeki. We take water bottles and turn them into clothes, giving them purpose again through an eco-friendly process. We support you with your active lifestyle and adventures; yoga, gym, workout, surf, sports, dance, flow and constantly moving forward with your body, mind, and spirit. – teekiyoga_ lagerqvist-6020

yoga_ lagerqvist-6016

Att bananblommor kunde vara så vackra.

yoga_ lagerqvist-6042

fint så.