Naturen är otroligt vacker nu när hösten gjort ordentlig entré och jag tillbringar så mycket tid som möjligt ute. När jag la mig igår så bestämde jag mig för att börja veckan med att springa en längre vända under lunchen under måndagen. Sagt och gjort, världens vackraste stund med favoritmusik i lurarna och ett dopp på damernas under vägen hem.

Förra veckan var mellanbror och jag på Fågelreservatet här i Varberg och tog några bilder till ett jobb. Så vacker plats. Har du inte varit där så sväng förbi – det finns museum och fågelkikare att ta del av här också så det är en fin utflykt.

En annan dag förra veckan fick Miranda och jag paket från några följare . Så himla fint!

De hade uppmärksammat att vi fyllde 1 år med butik och skrev vackra och peppande rader i ett brev och skickade en tjusig bläckfisk i guld. Tusen tack @AnnaGrundberg @elfvinggarden  & @mittditt. Det lilla paketet var en gåva från bästa Hanna Wendelbo – tycker så mycket om denna grymma kvinna och inspirereas som en tok av henns framfart i sin trädgård.

Så här ser min trädgård ut nu. Ganska eftersatt och i behov av en stor höststädning. Men så himla fin ändå nu när alla solrosor blommar om gång på gång runt växthuset. Imorgon klipper jag av de sista dahliorna sedan ska jag vinterförvara knölarna. Fick jättebra tips här på Instagram.

Önskar er en fin vecka.

Kommentarer till “Så vackert i oktober

  1. Så fint att ni gillade den och kul för oss att få visa lite uppskattning för all inspiration ni skänker oss som följer er resa. Kram❤️

Kommentarer stängda