Om veckan

Det är mitten av oktober och en ljummen helg passerar utanför våra fönster samtidigt som småfåglar hänger i klasar kring överblommade solrosor i trädgården.

Det är en vecka som innehållit allt och jag står här med rak rygg i prickigt och tänker att jag ska ta mig igenom oktober med huvudet högt och hjärtat varmt. Det känns viktigare än någonsin och jag tänker också att jag är så trött på att ursäkta mig själv. Tänker inte göra det.
Jag vill bara bada, älska, skratta, springa fort och försäkra dig om att allt mitt är ditt.
Det är så ute att vara snål sa Lisa i måndags och jag är den första att ge henne en high five på det.

Jag har egentligen en viktig text att skriva gällande detta, tvätt att vika och några rader att fylla i min dagbok men jag vill nu dra barnen närmre och tacka livet. Hur fult det än är ibland så har vi det i alla fall. Vi spelar Band of Horses och borstar tänderna bredvid varandra.

Bilderna har egentligen inte alls med något ovan att göra mer än att jag tog dem på jobbet igår. Mir var fin i mössa och bär en så vacker gravidmage.

Det här är vår kreativa oas – vårt kontor. En så rörig och härlig plats att vara på.

Och igår var Lisalove hos oss. Detta ska jag berätta mer om men nu blir det mys med familjen innan huvudet når kudden.

Kommentarer till “Om veckan

 1. Så fint ni har det Kristin och Miranda! Vilket ställe! Helt underbart. Stor kram från Linda

 2. Jag tycker om dina ord “jag ska ta mig igenom oktober med huvudet högt och hjärtat varmt”. Det ska jag med!

  1. Även jag fastnade för dessa ord ❤️ De ska få bli mina ledord under resten av hösten.

 3. Hej Kristin! Jag känner igen mig i dina ord. Vår son som är 13 år, fick diabetes typ 1 i maj. Livet kastas omkull och man tvingas hitta ny kraft någonstans i sig själv. Min man och jag är trötta mest hela tiden men lyckas oftast vara rädda om varandra och dela på bördorna. Jag känner så starkt den där känslan du skriver om, att man bara vill dra barnen och familjen nära sig. Hela tiden. Alla känslor blir så starka.
  Hoppas du får en fin vecka och var rädd om dig!
  Malin

  1. Hej, tack för din kommentar.
   Känner igen mig i din förklaring. mycket! Att ha ett sjukt barn slukar all energi och man går runt i ett tomrum och försöker överleva dagen.

   tack för att du delar med dig. kram K

 4. Jag hoppas du har någon i din närhet eller på distans som ger dig lika mycket positiv energi som du ger andra genom dina ord och bilder. Tack!

Kommentarer stängda