selfie__Lagerqvist-8965

Hej där. Igår hade jag på mig min favoritklänning på jobbet och det var så många som kommenterade den så jag bad min kollega knäppa några foton på vägen mellan arbete och hennes bil. Jag hade handlat massa blommor på torghandlaren precis utanför hotellet och kände mig extra tjusig i all blomsterprakt. Notera de fina utemöblerna på serveringen bakom mig… Så himla fina!

selfie__Lagerqvist-8968

Hortensia och eukalyptus. Varbergs torg och kyrka.
Varberg som faktiskt blev framröstad till Sveriges Stadskärna sent igår kväll. Det stod mellan oss, Umeå och min gamla hemstad Borås. Starkt startfält.

Varmt Grattis till staden och alla oss som bor här!

selfie__Lagerqvist-

Klänningen är ganska kort men det känns ok eftersom den har lång ärm och hög linning i halsen. En liten volang i midjan gör den extra festlig tycker jag. Hade en liknande då jag gick på kalas på 80-talet faktiskt… minus det vackra mönstret då, den var svart och jag kombinerade den med en blond permanent och plastigt rosa halsband. Om jag inte minns fel hängde det också en lång syntfläta nedanför mitt högra öra…

Just denna klänningen är en Ganni som jag köpte på Nr30 här i Varberg och kappan är från HM. Den finns förresten på rea nu faktiskt..