seraphina2_Lagerqvist-6796

Ok, här kommer ett av de mest blåblommiga inläggen du skådat. I hall och trapp har nu en helt fantastisk tapet sätts upp och jag har dessutom fått upp både spegel och krokar.

seraphina2_Lagerqvist-6797

Tapeten knyter ihop neder- och övervåning fint och jag bli superglad av att ta trappan upp.
Kvinnligt och romantiskt säger min man och jag väljer att tolka det som att han också tycker att det är superfint. Såklart!

seraphina2_Lagerqvist-6801

Här är jag. I de där byxorna som jag får så mycket frågor om. Det är ett par Ganni som jag köpt hos Karoline de la Concha.

seraphina2_Lagerqvist-6798

Väskan var en gåva under vår resa i Florens och skorna är från butiken på Strömma Farmlodge.

seraphina2_Lagerqvist-6802

De fina krokarna är från Paus & Inredning i Varberg. Nu letar jag med ljus och lykta efter en tamburmajor och en äldre kristallkrona att hänga i taket. Eller en sådan här både där uppe och nere kanske…

 

seraphina2_Lagerqvist-6804

Lite krångligt att fota en hall. Och jag antar att killarna som tapetserade svor en hel del över alla vinklar och konstiga höjder här…

seraphina2_Lagerqvist-6805

Så här ser det ut på övervåningen. Jag har lite av den här Light Dijon- färgen kvar så jag ska måla korridoren här uppe och sedan sätta upp fina knoppar jag fann i Florens på garderoberna.

seraphina2_Lagerqvist-6806

Jag har skrivit det innan men här kommer det igen. Tapeten heter Seraphina från Designers Guild och kommer från Engelska Tapetmagasinet och jag valde den med vit botten.

seraphina_Lagerqvist-6811

Moodboard och nyfiken katt.

seraphina_Lagerqvist-6817

Tänker mycket på det där nu. Hur jag ska få både min garderob och min inredning att hålla ihop på ett behagligt sätt och räcka länge. Hållbart liksom. Inte slänga och byta hela tiden utan välja klokt med omsorg. Kikar i lådorna i källaren efter undanstoppade grejer som kan passa innan jag rusar ut och köper nytt.

Idag tittar jag ut över en nyklippt gräsmatta med ett tunt lager snö över sig och jag grämer mig över att jag planterade flera av mina förodlade dahliaplantor i helgen. Vågar knappt gå ut och se om plantorna har överlevt det luriga aprilvädret.
Först ska jag dock snöra på mig bekväma skor och plocka med mig fotoväskan för det vankas kampanjfotografering vid stranden denna förmiddag…