Sista fotot på mig själv så här i detta rum. Ikväll flyttar vi ut och Igor in.

Vår stora kille bor inte hemma längre och mellankillen har flyttat ner i hans gamla rum och allt resulterade i en flytt för allihop. Tror det är jättebra att flytta om energierna i ett hem så här. Nu ska vi vakna med morgonsolen framöver.

Boris går aldrig upp på övervåningen så han är himla glad att mellanbror flyttat ner och håller honom sällskap om nätterna. Han gömmer sig här bakom soffan…

Han skäms lite. Han vet att han inte får ligga i soffan men kryper upp ibland då vi inte är hemma – sedan kryper han ner när han hör nyckeln i låset och så ligger han här och är skamsen ett tag även fast jag inte ens skäller på honom.
Anledningen till varför han inte får ligga i soffan är att han fäller något så vansinnigt och han har ju faktiskt en egen säng som är mjuk och skön. Det går ingen nöd på vår fina kompis.

Jag har förresten gått med bara ben och sandaler idag. Underbart!

Jonas har byggt en stor kassadisk till KLco, jag har målat den och sedan beställt en glasskiva att lägga på. Under den är tanken att jag ska lägga pressade torkade blommor och i brist på egna sommarblommor så köpte jag fina hos Blomsterbaren idag. Elin har verkligen ett fantastiskt utbud och jättefint sortiment – ligger granne med oss.

Jag pressar dem i den här stora boken just nu och har lagt tyngder över. Håll tummarna för att det blir fint.
Är det någon som vet hur lång tid det tar att torka blommor förresten?
Vill ju helst göra iordning allt nästa vecka.

Hoppas ni haft en fin dag. Jag har haft besök av konstnären Anna Ileby hela dagen. Det är så roligt att ha med henne i mitt nya projekt för jag tycker att hon är vansinnigt duktig och fånger känslan jag vill åt precis. Det är Anna som gjort min header och idag har hon gjort en stor väggmålning hos KLco. Du som följt med i storys på Instagram vet hur fint det blir. Det kommer givetvis ett blogginlägg inom kort om hur målningen tog form.

Ha det fint. kram Kristin

Kommentarer till “sista fotot i vårt sovrum

 1. Hoppas få se torkade blommor i den där disken
  med egna ögon en dag..! (Själv glömmer jag alltid
  vad jag lagt in dem i för bok, så där får jag hoppas
  på många fina överraskningar spridda genom åren.)

  🙂

  Kram och vad fint det blir..!

 2. Hej! Jag hittade hit via Pinterest! Gudis vad fina bilder!! 😍 Och den där färgen…den blå…kärlek! Får man fråga vad det är för någon? Märke nr/namn? Om du minns. Trevlig helg!

 3. Creo que se puede acelerar el secado planchando las flores con cuidado entre dos papeles absorbentes
  ¡Suerte!

  1. No puedo entender como se ha publicado eso. Yo había escrito: creo que se puede acelerar el proceso de secado planchando con cuidado las flores entr dos papeles absorbentes

   1. Al parecer, con el traductor es imposible publicar un comentario coherente

 4. Hej Kristin,
  Lägg hushållspapper under och över blommorna.
  Sedan tar det olika tid beroende på hur tjock blomman, blad och skaft är. Lägg mycket tyngd över så går det fortare, samt hushållspapper som suger upp.
  Lycka till !
  NinniLovisa

 5. Förr la man ett läskpapper emellan när man pressade blommor. Är väl svårt att få tag på, men tjockre hushållspapper kanske?

 6. Du har altså et magic touch. Dine bilder er så vakre, din tekst så klok og fin. Gleder med til å følge ditt nye prosjekt. Fin torsdag❤️

 7. Superfint💛👌🌟💪Ska bli fint att se den färdig…..den med

Kommentarer stängda