hej Maj.

Snälla dra i bromsen för jag hinner inte med. Varje år lovar jag att jag inte ska upprepa samma misstag nästa vår – men ändå står jag här och har tackat ja till för mycket samtidigt som hela Sverige blommar i rosa bubbelgum och alla dahlior ska grävas ner.

– jag vill ha en vecka till att komma ikapp i mitt hem
-jag vill ha en vecka till att komma ikapp i trädgården
-jag måste ha en vecka minst (!) att komma ikapp i mitt jobb
-jag vill ha en vecka för att komma igång med träningen igen och bada vid bryggan
-jag vill sova och läsa i en vecka också
-och så vill jag bara ligga under äppelträdet och titta upp i himlen med lillebror
-lära mig dreja vill jag ju också….

Snälla fina Maj.
Kan vi lösa ovan önskningar? Hur får vi ihop det? Går det?
Jag vet att jag var tidsoptimist i år igen, att jag aldrig lär mig. snark.
Men jag lovar dyrt och heligt att jag ska bättra mig till nästa vår…

 

 

Kommentarer till “Snälla dra i bromsen

  1. Det är en helt galen och helt underbar tid. Försöker acceptera att jag ligger femton steg efter, lättare sagt än gjort när önskelistan räcker till månen och tillbaka :).

  2. Jag kan inte säga annat än att jag håller med i allt, det är inte lätt när man vill göra allt! Tänk om man skulle våga ta ledigt hela maj ett år, och lyckas hålla det? Nästan i alla fall? Nu har jag mängder med projekt som måste vara färdiga i slutet av maj istället…

Kommentarer stängda