Jag packar bilen för att åka till de svenska fjällen och fira jul. Visst är det vackert!
Vår stuga är den längst ner i mitten.

Med i packningen åker varma filtar, raggsockar och Lisa Loves fina foto. Jag ska hänga det över matbordet och hoppas jag får till några fina foton från stugan som jag kan dela med mig.

Uttråkad. Han har packat sin rygga och väntar nu in denna mamma. Resten av familjen är redan uppe i fjällen men jag hade jobb att göra så vi två valde att åka senare. Nu ska vi bara inhandla de sista klapparna på stan och leta upp min laddare. Sedan sätter vi på en bra ljudbok och drar.

Kommentarer till “Snart drar vi till fjällen

  1. Låter ljuvligt med jul i fjällstuga:-) Här går turen till mamma i Sverige och västkusten. Hade ju varit gott m lite snö men det ser ut som julen blir grön i år. Men promenad längs vattnet och i skogen är inte så dumt det heller. Tack för ett 2017 med massa härlig inspiration till både det inre och det yttre! Kram C

Kommentarer stängda