Jag håller på och fixar inne i rummet som ska bli mitt nya kontor.
Nej, egentligen är det inte jag som fixar.
Jag har bett om hjälp med både golv och tapetsering för jag hinner inte alls med denna hösten – även fast tapetsering är riktigt lätt. Jag har till och med spelat in en film om hur man tapetserar enkelt med EazyUp tapeter. Spana in den om du vill ha lite tips och tricks.

Jag har dock satt massa sticklingar alldeles själv – de ska fylla arbetsrummet med grönska.

Och så har jag valt tapeter. Jag har ju gjort en hel del jobb tillsammans med Boråstapeter under de senaste åren så jag tog kontakt med dem och kollade om de hade något nytt på gång inför hösten. Något jag inte sett förr och som kanske ska lanseras senare i år.

Eftersom rummet ligger i anslutning till vårt gemensamma kontor/bibliotek så ville jag att tapeten skulle gifta sig med tranorna från Emma von Brömsen där inne. Så turligt!
Den här blå skönheten kommer bli perfekt.

Men mer än en liten sneak peak  kan jag inte visa för tapeten lanseras inte förrän i oktober.
Jag ska blanda upp den med bruna vintagemöbler, gamla foton och växter. Nästan som i rummet bredvid så blir det en fin röd (blå!) tråd mellan miljöerna.
Det är förresten jag som glad liten ficka på fotot ovan. De andra är tjusiga släktingar.

Så fint med blåbärssnår på väggen. Längtar tills rummet är klart.
Jag har dock stött på stora problem med golvet… Det blev inte som jag tänkt mig. Gamla hus du vet, så oberäkneliga. Men detta ska jag berätta om en annan dag.

Ha det fint!