Idag är det Mir’s födelsedag och vi började den med att gå på Frukostklubb hos Treativ och lyssna på en väldigt inspirerande Patrik Sjöberg. Visste du att statistik visar att tre barn i varje svensk skolklass blir utsatt för sexuella övergrepp?
Ta dig tre minuter och lyssna på Patriks viktiga tal här. Våga prata om detta med barnen, med varandra, dela och sprid kunskapen.

Efter detta gick vi hem och Mir öppnade världens vackraste present. Sofia på Mokkasin står givetvis bakom inslagningen. Men det ser ju alla, eller hur?
Ska visa vad det låg där i en annan dag.

Jag har sportat stort munsår, pms och huvudvärk hela veckan. Äntligen fredag. Yes!
Har ändå varit pepp över allt fint som händer i livet under veckan.

Vi är i lokalen varje dag och jobbar nu. Utom igår då jag hade en stor rolig kampanjfotografering i Göteborg. Men jag åkte ändå förbi och kikade på vägen hem för nu händer det roliga saker varje dag.

Våra fönsterväggar in mot packrummet är på plats. Soffor, packbord och klädställningar fyller golvytorna.

Nu ska vi måla brädor till bänkar och bord.

En rolig sak – Vår nya serie av print är tryckt. Nu ska jag bara signera så är de klara för lansering samma helg som vi öppnar.

En annan väldigt rolig sak – Vår färg!!
Vi tog kontakt med Nordsjö och frågade om vi kunde skapa en färg som skulle ha vårt signum. Vet ju att det finns ett stort intresse för härliga kulörer på väggen och det är kul att kunna inspirera till att våga färg på väggar.
Vi valde en smutsig blågrå kulör till vår och döpte den till Krickelin Kustgrå.

Vad tycker du?

Vi är supernöjda och har matchat oss själva framför väggen och spelat in roliga filmer till Instastories. Glöm inte följa oss där för sjutton 😉

Ok. Nu ska vi göra kvällsskiftet i lokalen och har tagit med våra män och en flaska vin. Önskar er en fin helg.