Här kommer en stor dos sommar från min mobiltelefon.

Hur många grader kan det var i vattnet nu, 25°? Så himla härliga dopp. Härligast av dem alla var en morgon efter ett stilla sommaregn.

Vi var på Bistro Societén i Varberg och åt musslor och tonfisk en kväll. Riktigt bra och väldigt gott! Rebecka och Fiona skulle spela på nattklubben senare och jag grämde mig lite över att jag inte är någon partypingla längre direkt.

Det nya havsbadet invigdes vid Fästningen i Varberg och har varit välbesökt ända sedan dess. Vilken fint tillskott för vår kustlinje. Så spännande med denna positiva utveckling i Varberg.
Det byggs för fullt, företagslivet blomstrar och jättemånga är sugna på att flytta hit – nu med det nya tunnelbygget kommer det bli ännu finare och bättre att bosätta sig i Varberg om man jobbar i Göteborg.

Alla barn har ett sommarlov på tio veckor och jag är glad att jag har en arbetssituation som kan anpassas till deras behov. De vaknar en i taget och flera olika frukostar dukas fram. Vissa morgnar har jag köpt med mig nybakt efter mitt morgondopp.

Ja, kolla, en sockerbulle fick också följa med hem till killarna att dela på. Nyplockade dahlior och Kustbageriets goda limpa.

I vårt kök samma morgon.

Saltrufsiga kalufser och ungar som sover till tio. Ingen duschar utan det blir bara en mängd dopp i det blå. Vid 12 kommer jag på att tänderna ska borstas och mascaran ligger längst ner i badrumslådan.

En kväll mötte jag upp Lise på klipporna och satt och delade livets gåtor till över midnatt. Vilken fin kväll vi fick – med nattdopp, dadlar och rosé.

Mina fina! Lisa och Igor – coolare männskor är svårt att finna. Varma och roliga. Vi möttes upp och drack juice i Kärleksparken.

Och kolla här, två coolingar till. Jennie jobbade hos FGL Store en dag och hade med sig fina illustrationer och dottern Jill.

Jill berättade att hon planerar att resa runt jorden och fotografera. Bli sångerska. Och skriva en bok om feminism. Vi sa “Gör allt! Det går att kombinera samtidigt dessutom.”

En kväll åkte jag till Strömma och jobbade i inkastet för konserten med Oskasr Linnros.

Helt klart sommarens bästa konsert och den här upplevelse kommer jag leva på länge. Vilken otrolig närvaro, ödmjukhet och härlig musikupplevelse Oskar och hans gäng bjöd på. Gåshud och kärlek i hela bröstet. Satan vad bra!!

Jag springer nästan varje dag nu. Mycket ensam men då och då med min man eller med Boris. Tar slingan i skogen så jag slipper vara ibland folk. Men ibland springer jag vid havet och passar på att slänga mig i från bryggan.

Jag mår bra. Det är en fin sommar.
Jag har inte haft så stor inspiration till att skriva och dela med mig här på bloggen det senaste bara. Känns lite deppigt och ovant att inte blogga som vanligt men det kan jag skriva mer om en annan dag.

Hoppas ni mår fint och har en skön sommar också. Uppskattar att ni kikar in och lämnar fina avtryck i kommentarsfältet. Det gör det härligare att komma igång med bloggandet igen.

Nästa vecka ska jag på bröllop i Torekov i tre dagar, jobba en del och sedan ta med mig Mir och dra till Way out West med Scorett. Maffig och kul vecka.

Kommentarer till “Sommarfoton från mobilen

 1. Du ser verkligen ut att må bra. Tro inte att jag menar att det är fel att må dåligt eller att skriva om det. Jag bara tjatar om din ständiga arbetsbörda men min fundering nu är: kan du inte ta ledigt från bloggen ett tag och meddela ett datum när du återkommer, då vet man när man ska kika in och man kan längta. Eller är risken att man tappar följare? Kanske helknasiga tankar från mig men jag är nyfiken hur bloggare hanterar sin arbetsbörda samt att jag vurmar för att alla har rätt till en optimal arbetsmiljö. Förlåt, jag ska inte orda mer om ämnet

  1. Hej,. Jo, så det ju. Bloggar jag inte regelbundet så tappar jag en hel del följare och det försämrar min statistik vilket gör att jag inte har några bra siffror att visa kunder som vill jobba med mig och då blir det mindre intäkter till mitt bolag. Och kunder behöver jag ju – annars kan jag inte jobba med detta. Hahaha…
   Men denna sommar har jag bloggat mindre och varit mer närvarande på Instagram. Hoppas mina läsare hittar tillbaka hit under sensommar och höst då jag nu har mer energi för bloggandet.

   Har märkt att de flesta kikar in ändå varje dag så egentligen har jag inte så mycket bortfall men det är trist att följa en bloggare som inte uppdaterar ju…

   Men nu är jag tillbaka som vanligt igen. Kul att du följer. 🙂

 2. Låter som väldigt härliga sommardagar! Blir så sugen på att bo i Varberg, eller inte minst semestra där! ☀️

 3. Alla behöver en paus ibland, men jag hoppas (av helt egoistiska skäl) att inspirationen och lusten till bloggen kommer tillbaka. Tycker så mycket om dina inlägg, även om de är färre i antal just nu <3

 4. Snälla sluta inte blogga för gott eftersom jag älskar att läsa dina ord! Du inspirerar mig så oerhört. Kram och goda vibbar från mig <3

 5. Hej Kristin, jag har följt dig ett tag och vill bara säga att du är min stora inspiration i mina tankar kring hem, stämningar och färger, men också vad gäller det sköra, som också är en del av mitt liv, fast på ett litet annat sätt. Man behöver det vackra som hjälp på traven ibland. Jag kikar in hos dig och blir liksom varm av alla färger, alla dopp i havet, människorna du skriver om och kanske framförallt sättet du uttrycker dig på. Du har ett väldigt genuint, fint språk, det är en stor tillgång. Tusen tack för att du delar, jag hoppas innerligt att vi får fortsätta följa dig och Varberg! Kram Anna

 6. Fint och avskalat inlägg Kristin. Gillar det. I det enkla fortsätt med det!
  Jag har ju aldrig tillhört de större bloggarna men jag har bloggat. Tappat lusten dock, totalt. Instagram får vara minibloggen men även där har jag känt att jag inte vet vad jag ska skriva om. Lite som sommartorkan 🙈
  Men fortsätt blogga Kristin, du är ju bäst!
  Kram från mig!
  Ann

 7. Hej! Jag var hos er på FGL idag för första gången. Nöjd med inköpen och tycker ni ska va stolta! Blir imponerad över att ni följt era drömmar.
  Och vem kan vara på topp, leverera o va kreativ hela tiden? Va snäll mot dig själv.

 8. Gillar din blogg skarpt, dina texter, dina bilder, din inspiration är värd att vänta på. Tror jag vill flytta till Varberg!

 9. Dina inlägg ger en stor dos inspiration varje gång! Keep up the good work, även om det går ett tag mellan gångerna💓

 10. Du är bara bäst ❤️Vilka fina bilder och jag vill vara flytta till Varberg🙏🏻
  Kram

 11. Vilka härliga bilder du bjöd på. Vilken vacker bukett! Vad var det för blommor?
  Du är toppen!

Kommentarer stängda