malin_kristin Lagerqvist-1485

Malin Persson känner du säkert igen som min bloggkollega här på Elle Decoration och som programledare från Svt’s program Trädgårdstider. Möjligen (eller givetvis) har du sett hennes ansikte på framsidan av en hel del modemagasin genom åren också då hon jobbat som modell. Efter 15 år i en modevärlden då hon var bosatt i Italien så lämnade hon för några år sedan ett hektiskt liv Rom med sin lilla familj och flyttade då hem till Sverige igen och började renovera ett fantastiskt hus i Malmö.

Nu är det några år sedan jag lärde känna Malin och varenda gång jag träffar henne så slås jag över vilken varm och härlig energi hon utstrålar. Hon är enormt positiv och väldigt jordnära. Hon har en alldeles underbar stil och är en stor inspiration till mig.
Jag blev  väldigt glad då hon tackade ja till min söndagsintervju. Håll tillgodo!

malin_kristin Lagerqvist-3945

Hej Malin! Vad äter du helst?

Råa desserter från Syrrans restaurang, Raw Food House. Det bästa med rawfood är att man kan käka lyxiga desserter till frukost!

Ok, vad äter du inte?

Jag äter inte kött, gillar inte processad mat, dricker aldrig läsk men annars äter jag lite av varje.

malin_kristin Lagerqvist-3965-2

Vad brinner du för?

Att dela med mig av det jag brinner för;) Älskar att inspirera människor på olika sätt. Det kan handla om allt från inredning, återbruk, trädgård, hälsa, recept eller favorit-resemål.

malin_kristin Lagerqvist-3962-2

Vart reser du helst och varför?

Apuglia är min absoluta favorit. Efter att ha bott största delen av mitt vuxna liv i Rom så har jag starka band till Italien. De flesta av mina vänner finns där och jag har en stor kärlek till landet. Det är i södra Italien i ett litet stenhus jag kommer bo när jag blir gammal.

malin_kristin Lagerqvist-3966

Har du något bra tips du vill dela med dig av?

Att ge dig själv en liten sesam-oljemassage av kroppen varje dag. Oljan både renar kroppen, balanserar lymfsystemet och det endokrina systemet sen är det väldigt skönt och avslappnande. Den både skyddar och smörjer in huden. Dessutom mjukar den upp både muskler och stela leder. Mänsklig beröring, även när du rör vid dig själv, är oerhört läkande och lugnande. Du utför healing på dig själv – alla människor kan heala.

Jag brukar smörja in mig innan jag duschar, huden absorberar oljan när porerna öppnar sig.

Bästa sättet att skämma bort sig själv, prova!!

malin_kristin Lagerqvist-3973

En viktig rutin för dig?

Att stänga in mig ett par timmar på Kallis minst en gång var 14e dag. Älskar att basta och bada i det kalla havet, ju kallare desto bättre.

malin_kristin Lagerqvist-3974

Just nu spelar du in nya avsnitt av Trädgårdstider där du inspirerar med din kreativitet. Roligt! Ser verkligen fram emot att kika på resultatet. Har du några andra spännande grejer på gång under 2016?

Nu är vi i full gång med inspelningarna och det är verkligen super kul!

Jag har stora planer för min egen trädgård och en liten renovering här hemma till hösten som jag längtar efter att sätta igång med. Sen blir det nog ett par härliga resor och några spännande jobbuppdrag hoppas jag!

malin_kristin Lagerqvist-3982

Tusen tack Malin! Vi ses snart igen.

Följ Malin på bloggen och på Instagram.