saturady_kristin Lagerqvist-5746

Lördagen landade alldeles mjukt och soligt i trädgården. Medan barnen var iväg på upptåg med vänner så planerade vi växthus, planterade och fikade med vänner under den snart gröna björken.

saturady_kristin Lagerqvist-5745

Jonas skissar, bestämmer hur stort och hur många fönster taket ska rymma.

saturady_kristin Lagerqvist-5748

Jag hade köpt rabarber, stockrosor, astilbe, stjärnflocka och löjtanshjärta.

saturady_kristin Lagerqvist-5751

Sedan kom Carolina och Henrik. Kanske det mest kreativa paret vi känner.

saturady_kristin Lagerqvist-5749

Carolina och jag har varit vänner sedan vi fick barn samtidigt och numer delar vi också arbetsplats. Hon är en hejare på det mesta och så är hon världens bästa vän. Carolina förser mig med både treo och ob samt påminner mig om det mesta då hon vet att det lätt kan bli lite rörigt där inne i min skalle. Det är också Carolina jag ringer när jag möter på patrull gällande något tekniskt på datorn. Nu när jag tänker efter så vet jag faktiskt inte hur jag kan klara mig utan henne… Får finurla ut ett bra sätt att visa min  tacksamhet  tror jag allt. Carolina driver bloggen Doredoris och är en mästare på det där med DIY. Spana föresten in det här fina hemmet från deras påskmiddag.

saturady_kristin Lagerqvist-5753

Och här är Henrik, The Black Cabin. Cool som attans med imponerande mustasch, en gammal skejtare liksom min egen man och en enormt talangfull musiker med studio och allt hemma.  Den här är min favorit eller kanske den här.

saturady_kristin Lagerqvist-5754

Himla glad över att våra liv korsats.

saturady_kristin Lagerqvist-5757

Jag var klädd för trädgårdsliv i de där byxorna som så många verkar vilja klä sig i.

saturady_kristin Lagerqvist-5765

Jag har fått en väldig massa mail om just dessa byxor. Jag köpte mina från Marie på Håkesgård, maila henne så fixar hon säkert ett par till dig också.

saturady_kristin Lagerqvist-5767

Så himla mysig plats.

saturady_kristin Lagerqvist-5771

Dagen avslutades med en god Chevre Chaud med rostade valnötter, honung och jordgubbar på. Och rosé i solen. Inte tokigt alls…

saturady_kristin Lagerqvist-

Idag planerar vi utflykt och lite grill i trädgården. Jag har på mig blommigt från topp till tå. Byxorna är ett par Ganni från vackra Karoline de la Concha och blusen är en favorit jag fann på en marknad i Bangkok. Besparar dig min frisyr dock då mitt stackars torra hår får sig en fin inpackning av sesamolja något dygn.

Önskar dig en fin söndag nu. Och du, håll utkik här på bloggen senare ikväll för då dyker det upp en liten intervju med en riktigt inspirerande kvinna.