sovrum_kristin_Lagerqvist

En så mörk och regnig start på veckan. Vill nästan krypa ner i sängen lite tidigare idag.
Sovrummet har vi maxat med linne just nu. Allt från tapet, sängkläder, nattkläder och gardiner.
Nybäddad säng med Dusty Blue linnelakan från Tell me More. Riktigt skönt och fint att ha underlakanet i linne och i avvikande mörkare färg, tycker jag.
Andra som har bra sängkläder i linne är HM, Himla och Dirty Linen.

sovrum_kristin_Lagerqvist-4

sovrum_kristin_Lagerqvist-5

Den vackra korta rocken från Dirty Linen fick jag på ett pr-event . Min absoluta favorit just nu och jag använder den varje dag. Önskar mig ett par linnebyxor att ha till och sedan är jag kittad för många mysiga vinterdagar hemma. Den andra morgonrocken sys just nu upp för vår butik och det är provexet som jag har hemma. Kroklisten är från Artilleriet och den täcker hela väggen som är klädd i tapeten Linen från Boråstapeter.

sovrum_kristin_Lagerqvist-2

Sovrummet har blivit extra mysigt sedan heltäckande grå gardiner i linne kom på plats. De hänger i en list i taket och ger en riktigt mysig känsla tillsammans med grå heltäckningsmatta som täcker golvet.  Jag måttbeställde dem på Studio Pompone i Varberg och de satte även dem på plats. Så himla snällt!

sovrum_kristin_Lagerqvist-3

Boken jag köpte men aldrig öppnade. Andra kom emellan. Men den ligger där och väntar. Har någon läst?