Tittar man på vad jag sparat på Instagram det senaste så anar man en sval ton av pasteller – blommigt med en en känsla av frihet och glädje om jag får tolka helt fritt. Jag gillar det icke tillrättalagda och oväntade, kontrasterna skapar magi.

Bild 1 & 2 har jag sparat ner från @SofiaWood. Banana Split på frukostbordet och världens mysigaste barnrum som hennes 6-åring inrett själv.

Bild 3 från @marieolssonnylander
Home… Saturday. You see… if you dont have beauty all around. Your kind of beuty.. a soul, a song, a wine, a friend, a lover… what is life then.

Bild 4 @gustavbrostrom som har besökt @framacph Så fint – längtar till Köpenhamn nu.

Bild 5 och 6 är också från @marieolssonnylander. Första från @atelier54 hem – älskar tapeten ihop med den vackra kimonon på dörren. Andra bilden är från Maries egna hem – så fint med barnet på trappen och den färgglada mattan från balkongen.

Bild 7 sparade jag ner från @rachelemelia. Jättefint konton som du bör följa. Fastnade för djupet i fotot & dekorationerna i hörnet ihop med de färgade stearinljusen.

Surfbild från @santosha_society och blommor från @floretflowers.

@tuvaminnalinn har alltid så vackert feed. Bild 10 är på hennes dotters klänningar samt de härliga detaljerna och färgskalorna i hennes inbjudande hem.

@makersandmuse står för både bild 11 och 12. Ingen har missat de tjusiga torkad blommorna som fyller allas hem nu. Jag gillar det! Och så lite skratt såklart.
Gapskratt tillsammans med vänner och familj är den bästa medicin jag vet.

one day
you will
look back
and see
that all
along
you were
blooming. 
/Makers and Muse

Fin dag till dig.

 

 

Kommentarer till “Sparat på Instagram

Kommentarer stängda