onsdag_Kristin_lagerqvist-2626

Det finns många fördelar med att jobba frilans. En av dem är att man kan hoppa att jobba en hel onsdag och bara baka bullar, gå på utflykt, kika på film och somna ihop i soffan fullproppade av te och choklad. Det är sportlov. Då är det mysigt att vara ledig och hänga med varandra.

onsdag_Kristin_lagerqvist-2624

Igor kikar på film medan bullarna jäser. Jag målar naglarna och har en ny doft i rummet.

onsdag_Kristin_lagerqvist-2631

Jag gör alltid kanelsnurror med mängder av mortlad kardemumma och smör i. Sedan penslar jag de gräddade bullarna i smält smör och doppar i socker.

onsdag_Kristin_lagerqvist-2632

Siv vill  alltid vara med. Men henne var vi tvungna att lämna då det ar dags för att plocka med sig en fullproppad matsäck och bege sig neråt stranden för mysig lunch i solen och sedan besök på stadens varmbadhus. Ett ställe jag varmt rekommenderar om du som jag inte tycker om kalla och stökiga simhallar. Här är det 32 grader varmt havsvatten och en väldigt vacker badmiljö.

onsdag_Kristin_lagerqvist-2637

Barnen var helt slut då vi kom hem i skymning. Vi satte på Forrest Gump på Netflix och rundade av dagen på ett mysigt sätt.

Idag sitter jag på tåget till Göteborg igen. Jag ska nämligen möta upp Johanna Bradford igen för ett gemensamt event på Botaniska Trädgården i samarbete med Blomsterfrämjandet. Vi kommer ha en workshop fullt med härliga tulpaner.

Vi möts upp för att  lyfta svensk odling. Det är fortfarande inte många som vet att det odlas 150 miljoner svenska tulpaner under säsongen….
Ganska märkligt faktiskt. Vi blir ju mer och mer medvetna, tänker på att handla närproducerad mat men köper besprutade blommor som färdats kring halva jordklotet…

Ja, jag återkommer med massa härlig inspiration ifrån eventet såklart. Håll koll på vad vi sysslar med på Instagram så länge.