sten att bära

FGL (2 av 1)

Flera beställningar på “Mermaids belong by the ocean” har ramlat in i vår webshop för For Good Luck och jag har helt glömt av att berätta att det kommit in nyheter…

FGL (3 av 1)

Den där bryggan alltså. Bor på ett speciellt ställe i mitt hjärta. Många simturer därifrån i år, det är ett löfte till mig själv.

FGL (4 av 1)

…och  vissa nyheter tog visst nästan slut innan jag hann berätta själva finheten med dem… Ametisterna alltså. Jag bär min innanför tröjan hela tiden och när jag sover lägger jag den under kudden.  Ametisten är lugnande för tankar och känslor och den sägs fungera mot huvudvärk och vid sömnproblem. Den bärs som en skyddande sten mot negativitet och stress. Och jag går som sagt ingenstans utan min…

Och det kommer kanske fler, ametister alltså, i alla fall om vi får bestämma…