Här kommer några glimtar från min dag.

Barnen har höstlov och det är galet skönt att inte behöva sätta klockan om mornarna – istället gå upp och äta en lugn frukost och starta dagen mjukt ihop.
Jag drog på mig en stor halsduk och stickat under för vi har inte kommit iordning med värmen i huset inför den kalla säsongen än.

Vid elva körde jag till jobbet och träffade Miranda. Boris fick följa med och han gav Mir mängder av mysiga pussar.

Jag svängde förbi Verket och hämtade upp lunch. Det blev torsk med brynt smör idag.

Efter lunchen så hade vi anställningsintervju, fotade en skjorta, gick igenom nya smycken, packade och kikade på olika sorters tyger.

På vägen hem köpte jag med mig nya akrylfärger och dukar. Håller nämligen på med projektet ” kreativt rum” – där stafflin, drejskiva, stort bord för att skapa grejer vid och hyllor att ställa allt på. Jag har inte kommit så långt än…
Jag har endast köpt ett tapetbord. Detta fann jag i en vintagebutik i Galtabäck efter jag hade ränt runt på alla byggvaruhus i hela Varberg. De var verkligen inte särskilt fina och det kändes dessutom inte så bra att köpa nyproduktion när de finns på andrahandsmarknaden och var finare förr i tiden.

I samma butik fann jag den här fina handmålade fisken i porslin. Så vacker!
Tips! Så fint att pryda hemmet med sådana här fynd – håll utkik på loppisar för liknande stilleben till ditt hem.

Så nu har vi lite för mycket möbler här hemma faktiskt. Allt är köpt på andrahandsmarknaden och går naturligvis att sälja vidare så det käns helt okej men jag måste ju ta tag i det. Förhoppningvis styr vi upp det under november. Tänkte gå en hustur med kameran snart för bloggen men först ska jag faktiskt visa er ett jobb jag gjort i mitt sovrum. Har redan tagit bilder och ska fixa ihop något fint.
Så himla nöjd med resultatet och redo att tipsa er om liknande förändring. Återkommer kring detta.

Vill passa på att tacka för all positiv feedback kring gårdagens intervju med My Feldt. Vi är båda rörda och glada över den fina och varma responsen.