kontor_Kristin_lagerqvist-1965Sedan jag möblerade om på kontoret har jag inte funnit någon ro i att slå mig ner där utan flyttat jobbet till matbordet i ett av våra mittenrum. Här flödar ljuset in och jag varvar te och kaffe med olika uppdrag.

kontor2_Kristin_lagerqvist-1950

Av min familj fick jag årets första syrener och den där kannan jag fyndade på loppis förra året har kommit väl till bruks de senaste kalla dagarna. (kika efter sådana vintage, superbra och kostar knappt någonting…)
Skåpet kommer från Studio Pompone här i Varberg. Muggen med lock är ett minne från en het dag i China Town, Bangkok. Vi gick vilse på en inköpsresa då vi var på jakt efter långa kedjor till ett halssmycke. Helt galet faktiskt nu när jag tänker tillbaka på den dagen…

kontor_Kristin_lagerqvist-1951

Tjusigt! Lila ska det vara viskade min man när jag snittade och letade efter vas.

kontor_Kristin_lagerqvist-1957 kontor_Kristin_lagerqvist-

Idag är en ny solig dag vid matbordet. Jag filar på en printshop, svarar på mail,  tar hand om ordrar och dricker mängder av grönt te.

Håll utkik under dagen här för jag har ett smaskigt Lisa Burenius-recept på g.